Ne propustite zabavni show ove nedjelje na Novoj TV!

U popularnom showu ''Tvoje lice zvuči poznato All stars'' ove nedjelje gledat ćemo niz spektakularnih zabavnih nastupa.

Apsolutnu legendu hrvatske estrade Kiću Slabinca utjelovit će Maja Bajamić. ''Ušla sam definitivno u emociju u koju sam trebala doći, pomalo sam sjetna i tužna jer je pjesma o neprežaljenoj i neuzvraćenoj ljubavi. Najveći izazov mi je bio ući u tu emociju, unutarnje rane koje čovjek zašije imam priliku 'recnuti' da bi dobila tu priču koju Kićo naratorski priča o neuzvraćenoj ljubavi'', osvrnula se Maja na nadolazeći nastup. ''Kićo nije za mene jedna u nizu muških uloga, već puno znači. On se na poseban način znao unijeti. Sve što je pjevao je i osjećao, zato je i imao publiku koja ga nikad neće prestati voljeti. Živio je to iskreno i punim plućima do kraja'', dodala je Maja.

 

Čast da utjelovi Senidu Hajdrapašić, bivšu pjevačicu grupe Muff koja je izrasla u trap zvijezdu s umjetničkim imenom Senidah, pripala je Mariju Petrekoviću. Otpjevat će njezinu pjesmu ''Mišići'' pri čemu će nositi žutu haljinu i pletenice baš kao ona u video spotu.

Saša Lozar oživjet će jednu od najvećih britanskih legendi, veliku pop zvijezdu Georgea Michaela te izvesti hit ''Careless whisper''. ''George Michael je imao svjetlu boju vokala koju treba dobiti. Ne možeš zvučati drugačije, pjevački moment mora biti besprijekoran. Isprva mi je reakcija bila super, ja sam fan, ali onda shvatiš da nema švercanja'', rekao je Saša.

Damir Kedžo ove nedjelje vratit će nas u ’80-e. Bit će u dvostrukoj ulozi. Utjelovit će Vesnu Zmijanac, koju su nekada nazivali kraljicom tuge i Dinu Merlina u duetu ''Kad zamirišu Jorgovani''. ''Najzahtjevnije mi je bilo maknuti se iz svog muškog glasa i imitirati Vesnu. Ona je jako ženstvena'', rekao je Damir kojeg ćemo na hologramu gledati kao Dinu, a na pozornicu će izaći kao Vesna.

Ivana Mišerić utjelovit će divu Beyonce dok je još bila članica skupine Destiny's Child. Katarina Baban na jednu večer postaje Lady Gaga, a kao Maja Blagdan u kućnom izdanju zabavit će nas Dalibor Petko. Mario Roth u sljedećoj emisiji transformirat će se u afričku pjevačicu Nomcebo.

Ne propustite nove nastupe u petoj emisiji showa ''Tvoje lice zvuči poznato All stars'', ove nedjelje od 20.15 sati na Novoj TV!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju