Dosad najzabavnije praćenje europskog nogometnog prvenstva uskoro u Dnevniku Nove TV!

Kreativci sportske redakcije Nove TV donose još jedno sadržajno osvježenje sportskih minuta u Dnevniku – Ivan Forjan i Vlado Boban autori su i voditelji rubrike "Euroizazov" kojom će gledateljima ponuditi dosad neviđen i zasigurno najzabavniji način praćenja nadolazećeg prvenstva EURO 2024. Tijekom lipnja, gledatelji će bodriti četiri natjecatelja koji predstavljaju zemlje s kojima hrvatska nogometna reprezentacija igra na predstojećem natjecanju – Talijana, Španjolca, Albanca i Hrvaticu. Oni će kroz razne duhovite izazove predstaviti kulturne specifičnosti i stereotipe zemalja iz kojih dolaze, ali i pokazati svoje vještine u raznim zadacima: od sportskih, preko umjetničkih, pa sve do "praktičnih" – poput hvatanja kokoši ili prenošenja vreća cementa. Na tom će ih putu pratiti mentori, a svaki njihov nastup analizirat će se i bodovati – cilj je, naravno, pobijediti, ali se i dobro zabaviti.

Kako je došlo do ideje, ispričao je Ivan Forjan: "Mi Hrvati volimo se natjecati, makar to bilo tko će prvi uloviti kokoš pa smo kolega Boban i ja došli na ideju napraviti natjecanje u svemu i svačemu, koje će na neki način predstaviti sve sudionike naše grupe na Euru. Tako se rodio 'Euroizazov' – rubrika koja će gledateljima Dnevnika ponuditi nešto potpuno novo – od sadržaja, preko ideja do izvedbe i produkcijskog paketa. Cilj je da se svi skupa dobro zabavimo i usput naučimo nešto o državama s kojima je Hrvatska u skupini."

"Natjecatelji će se međusobno nadmetati u izazovima vezanima uz kulturu, običaje, sport, ali i štošta drugo: slikanje aktova, jahanje mehaničkih bikova, modne dvoboje, lovljenje kokoši, MMA borbe i slično. Nalazit će se u situacijama u kojima se do sada sigurno nisu nalazili i već smo nakon prvih snimanja dobili njihove fantastične reakcije", rekao je Vlado Boban.

 

Natjecatelje ćemo upoznati i njihov prvi, grupni izazov gledati u srijedu 12. lipnja u Dnevniku Nove TV kada ćemo saznati tko se dokazao kao najbolji sportski komentator.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju