Veliko iznenađenje koje nitko nije očekivao

 Farmera je sve manje, a trenutni ukućani sve su se više povezali. Tako su i odabiri sluge i sluškinje postali sve brži i ugodniji. Na ovome odabiru najviše glasova dobili su Srećko i Maja te su tako postali ovotjedni sluga i sluškinja. Čeka ih ustajanje prije svih, posluživanje farmera i ostala zaduženja koja dolaze uz njihovu ulogu. „Ja se osjećam savršeno. Četvrti put mi je već. Navikla sam na to.“, rekla je Maja i dodala kako nikome ništa ne zamjera. Srećko nije iznenađen odabirom: „Potpuno normalan. Tako već četiri pet tjedana iščekujem kad će doći klapna za vrat.“. Anica kao gazdarica je zadovoljna odabirom te tu odluku nije htjela promijeniti. Nakon odabira Anica je zamolila Miu da pozove bankara kako bi stavili nešto dukata na štednu knjižicu.

 
 

Nakon odabira sluge i sluškinje farmere je dočekalo veliko iznenađenje. Njihove obitelji na vratima farme scenarij su koji nisu mogli ni zamisliti. Jurici i Saši je u posjet došla mama, Anici kći, a Maji suprug. Veselja i sreće nije nedostajalo. No, Srećka, Mateu i Ozrena nije posjetio nitko. Hoće li njihovi najbliži doći naknadno, ostaje nam za vidjeti.


 

Hit show 'Farma' pratite u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr, a farmere možete gledati i 0-24 na OYO.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju