Prvi put u Hrvatskoj - sociološki eksperiment na reality način

 Novi projekt Nove TV, 'Ljepotice i genijalci', sociološki je eksperiment pred TV kamerama koji spaja na prvi pogled nespojive karaktere u parove koji zajedničkim radom i zalaganjem trebaju savladati različite zabavne zadatke na putu do glavne nagrade koja iznosi 200.000 kuna. Show je licencni format Endemol Shine Group B.V.Show uključuje skupinu genijalaca (muškarci s određenim postignućem i/ili s određenom strašću za znanstvenu fantastiku, video igre, znanstveni svijet) i skupinu ljepotica različitog stupnja obrazovanja i interesa (djevojke koje znaju balansirati između svojih vještina i izgleda u postizanju određenih životnih ciljeva) koji u parovima prolaze razne dinamične izazove i situacije, uče jedni od drugih i pritom se dobro zabavljaju.

Okosnica ovog TV formata su razlike u karakterima i usklađivanje istih, međusobna podrška i pomoć u svladavanju novih vještina, i prije svega zabava – na opušten i duhovit način kandidati će učiti jedni od drugih sve ono što je karakteristično za suprotan spol, a s čime se inače ne bi imali priliku sresti. Hoće li doći na tom putu do konflikata, tko će kome natjerati suze na oči, a tko s kime i zbog čega od srca se nasmijati i zabaviti, saznat ćemo kroz 22 nastavka jedinstvenog realityja.

22 kandidata u 22 epizode imaju priliku pokazati svoj talent, znanje, vještine, ali i socijalnu (ne)inteligenciju kroz izvršavanje zadataka i u tandemu osvojiti glavnu nagradu ukoliko izbjegnu eliminacije. Zadaci testiraju njihove vještine i znanja, a odvijat će se u vili u kojoj su smješteni te na različitim vanjskim lokacijama. Kandidati se međusobno ocjenjuju, ali i od strane gostujućih članova "žirija", odnosno posebnih gostiju. Kandidati sudjeluju usvim izazovima kao par, i kao par i napuštaju emisiju nakon eliminacija.

U prvoj epizodi upoznat ćemo svih 22 kandidata, a odmah ćemo imati priliku i saznati koje ćemo parove ljepotica i genijalaca pratiti kroz ovaj zabavni reality show.

Prvu epizodu showa 'Ljepotice i genijalci' ne propustite u ponedjeljak, 18. ožujka, na Novoj TV

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju