NOVA TEHNOLOGIJA – NOVI REKORDI: Uz četvrtu emisiju gotovo 780 tisuća gledatelja!

Show ''Tvoje lice zvuči poznato'' sve je popularniji, a uz nedjeljnju emisiju u kojoj smo po prvi puta vidjeli i novost četvrte sezone - hologramski prikaz nastupa, bilo je gotovo 780 tisuća gledatelja. Četvrta emisija popularnog zabavnog showa Nove TV ostvarila je u nedjelju 26.ožujka 43,4 posto udjela u gledanosti.



Ova je emisija bila i posebna jer osim osam sjajnih nastupa natjecatelja showa, prvi put jedan zabavni show je pokazao i kako to izgleda kada ''istovremeno'' dva puta nastupi isti izvođač. Naime, Bojan Jambrošić otpjevao je pjesmu ''Ima nešto u tome'' i kao Doris Dragović i kao Jacques Houdek zahvaljujući hologramskom prikazu jednog nastupa. Maestralnom izvedbom Bojan je oduševio s obje transformacije i odnio pobjedu, ali i sve pohvale žirija. Najoduševljeniji bio je Jacques Houdek koji je kao gostujući član žirija gledao Bojana koji ga je savršeno imitirao dok se na hologramu mogla vidjeti Bojanova transformacija u Doris.



Iduća epizoda donosi nam još jedan duet i hologram, a zadatak utjeloviti Olivera Dragojevića i Borisa Dvornika pripao je Ani Gruici. Bojan Jambrošić postat će Nina Badrić, Daniel Bilić Will Smith, a Nives Celzijus Olivia Newton John. Dalibor Petko priuštit će gledateljima zasigurno još jednu nezaboravnu transformaciju u članicu grupe Las Ketchup, dok će Ivana Mišerić ući u lik pjevača grupe New Kids On The Block. Mia Anočić Valentić postaje Ljiljana Nikolovska iz grupe Magazin, a Mario Roth otpjevat će hit grupe Gipsy Kings.

*Izvor podatka gledanosti: AGB Nielsen
Razdoblje: 26.ožujka, 2016. ; Ciljna skupina: 4+




Ne propustite novu emisiju 'Tvoje lice zvuči poznato' u nedjelju u 20 sati, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju