Petorka iz plavog tima mirnije će spavati jer su zasad svi ostali na okupu

U posljednjem izazovu za plemenski imunitet kandidati „Survivora“ testirali su svoju preciznost u gađanju klinova kroz vodenu zavjesu, a pobjedu je izborio plavi tim, zbog čega je barem još nakratko uspio zadržati svoju trenutnu postavu. No, isto se ne može reći za crveni tim koji će nakon novog poraza morati izbaciti jednog svog člana. Koji će ih kandidat sljedeći napustiti tek će se doznati u idućoj epizodi, a prije izbacivanja uslijedit će nominacije na kojima će se izglasati dva imena za duel. Jedno će ime birati cijeli tim, dok će drugo odabrati osvajač izazova za osobni imunitet koji se tek treba održati.

Kako je kandidata sve manje, tako im sve teže pada svaki novi odlazak, a poraz je posebno rastužio Milicu koja se rasplakala zbog činjenice da će njihovu šestorku napustiti jedan kandidat. „Steva mi je danas objasnio da sam emotivno nestabilna, štogod to značilo. Čestitam, naravno, vama plavima, ali teško mi je pao poraz jer će netko od nas šestero morati otići kući. Je li to zato što sam se vezala za ovu šestorku ili zato što ne želim da nitko ode, ali danas smo svi poginuli da pobijedimo i da još neko vrijeme, barem još par dana, nitko ne ode i ostavili smo srce na terenu. Ja sam ponosna na ovaj tim i jako sam sretna što dajemo jedni drugima podršku“, rekla je Milica koju je najviše pokolebala činjenica da će se uskoro oprostiti od jednog kandidata.

S druge strane, plavi je tim oduševljeno slavio pobjedu koja im je kupila još malo vremena da svi ostanu na okupu, a Goran, koji je u posljednjoj rundi svom timu donio odlučujući bod, priznao je da mu je ovaj izazov stvorio najveći pritisak dosad. „Stvorio sam si neki pritisak da je ovo najvažnije u 'Survivoru+ dosad i baš sam bio pod pritiskom, pa sam nekako to malo prelomio“, izjavio je Goran kojemu je laknulo da se plavi tim neće ponovno naći na nominacijama jer su se posljednjih dana međusobno šalili da bi se vjerojatno u tom slučaju u duelu našli upravo on i Tomislav. „Ja i Tomislav se već danima zafrkavamo da iščekujemo taj naš dvoboj i da priželjkujemo neku snagu da vidimo tko je sada jači“, dodao je Goran.

 

 

Petorka iz plavog tima mirnije će spavati jer su zasad svi ostali na okupu, a koje će kandidate crveni tim poslati u duel doznat će se u idućoj epizodi.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju