Odnos oca i sina neočekivano se mijenja, Karmela dolazi do važne spoznaje …

Dok Lola traga za više informacija o Ani Tomić, postaje jako sumnjiva jednom od likova, naročito zbog nepredviđenog i neobičnog susreta. Sumnja je u njemu sve veća te on pokušava otkriti Loline namjere, čak i svjedoči jednom razgovoru kojeg nikako nije smio čuti. Svakim danom slaže sve jasniju priču o Loli te se odlučuje na jedan drastičan korak. Lola, ne znajući o kome se točno radi, tim je njegovim postupkom stjerana u kut. Hoće li saznati tko je ugrožava ili još neko vrijeme tapkati u mraku doznajte u novim nastavcima serije ''Drugo ime ljubavi''.



Karmela se teško nosi s jednim otkrićem vezanim uz sina, te shvaća da mora nešto poduzeti, ali u emotivnom kaosu u kojem se nalazi zbog spoznaje velike istine, upada u još veće sukobe s važnom osobom u svom životu.



Nostalgija Saši nije dala mira, pa pregledavajući majčine stvari, otkrije o njoj jednu, za njega veoma neugodnu istinu zbog čega oca Karla počinje gledati drugačijim očima, mnogo pozitivnije i prema njemu pokaže gestu kojoj se Karlo nije nadao. Nekoliko dana kasnije Karlo uzvraća gestu ponudivši Saši jednu važnu ulogu u svom životu. Hoće li je Saša prihvatiti, pogledajte u novim epizodama.



Majino izbacivanje iz kuće dovodi je do ishitrenih i opasnih odluka, a kako će one utjecati na njezin i Goranov život doznajte sljedeći tjedan.

Jedan par će ozbiljnost svoje veze potvrditi svima, ali to će izazvati burnu reakciju likova koji imaju veliki utjecaj na par. Sve bi moglo pasti u vodu, kada bi samo jedan od njih prozborio o onome što zna. Hoće li se to i dogoditi, ne propustite saznati u novim epizodama.

Napetu domaću seriju ''Drugo ime ljubavi'' možete pratiti u programu Nove TV od ponedjeljka do četvrtka od 20.15 sati.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju