Napeta turska dramska serija 'Istanbulska nevjesta' osvojila je gledatelje!

 Napeta turska dramska serija 'Istanbulska nevjesta' osvojila je gledatelje, što dokazuje da je upravo ova serija treći najčešće pretraživani pojam u Hrvatskoj ove godine, a brojne će razveseliti vijest da se ova serija s prvim danom nove 2019. godine vraća na male ekrane.

Popularna serija donosi priču o skromnoj Sureji i bogatom Faruku koji su zbog svojih razlika morali prijeći brojne prepreke koje su se našle na putu njihovoj ljubavi. U završnim epizodama prošle sezone gledatelji su mogli vidjeti kako je Adem proživljavao krizu zbog tajne koju je majka godinama krila od njega. Ademov pokušaj samoubojstva i istina koja se otkriva između Sureje i Dilare uzrokuje napetost, a veliki slom događa se među Boranima. Činjenica da su Faruk, Esma i Sureja zatajili pismo među ostalima uzrokuje reakciju. Za Fikreta se pak sve promijenilo. Faruk je nehotice svjedočio Osmanovu i Burdžuinu razgovoru i doživljava duboko razočaranje onime što je čuo.

Novi nastavci ove turske uspješnice otkrit će gledateljima pozadinu događaja. Sureja će zbog Dilare biti prisiljena suočiti se s vlastitom istinom. Dok je Sureja duboko pogođena svađom s Dilarom, dogodit će se neočekivani pomak vezan uz Emira. Veliki se raskol događa među Boranovima, a obračun između dva brata je neizbježan.

Nova TV od 1. siječnja u terminu od 20 sati počinje prikazivati nove nastavke popularne turske dramske serije 'Istanbulska nevjesta', a nakon nje novu seriju 'Ukradeni život'.
Domaća serija, kao i svake godine, ulazi u pauzu od emitiranja, a o povratku serije 'Na granici' u program Nove TV gledatelji će biti pravovremeno informirani.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju