Najgledanija dramska serija u Hrvatskoj, „Čista ljubav“ vraća se na male ekrane.

 Glumci su se vratili na set odmorni i puni elana kako bi snimili nove nastavke ove napete ljubavne priče koja se uskoro ponovno počinje prikazivati na Novoj TV. Glumačka ekipa priznala je da im je set tijekom pauze nedostajao, a gledatelje su pozvali da prate nove nastavke serije koji donose još napetije i uzbudljivije zaplete.

Tara Rosandić izjavila je kako je atmosfera na setu zaista fantastična.
"Vratili smo se radu na seriji još veseliji nakon praznika i jako nam je zabavno! Sad već svi telepatski komuniciramo i uživamo u zadnjim mjesecima druženja", izjavila je simpatična Tara koja u seriji glumi Sonju.

Uzbuđenje zbog snimanja ne krije ni popularni glumac Janko Popović Volarić koji u seriji utjelovljuje Tomu.
"Iako smo na setu po cijele dane, vrlo nam je zabavno i zaista uživamo snimajući. S dobrom i uigranom ekipom lako je raditi.".  rekao je Janko i dodao kako će se Tomo u novim nastavcima suočiti s brojnim problemima i iznenađenjima.

Uzbuđen oko povratka na snimanje bio je i njen kolega, glumac Momčilo Otašević koji u seriji glumi Ranka.
"Svi smo jedva čekali vraćanje na set i početak snimanja. Nestrpljiv sam da gledatelji vide što smo im pripremili u novim nastavcima", rekao je Momčilo te dodao kako će novi nastavci biti još uzbudljiviji.

U novim nastavcima neće nedostajati napetosti jer dolazi i novi lik, Dominik, kojeg igra Velibor Topić, proslavljeni glumac s međunarodnom karijerom, poznat po ulogama u filmovima Robin Hood, London Boulevard i Kingsman: Tajna služba. Je li upravo Dominik razlog Tominog otpuštanja iz policije i njegovog potpuno uništenog života, tek ćemo vidjeti.

Bit će zanimljivo vidjeti i u kojem će se smjeru razvijati odnos Sonje i Snježane. Hoće li Ranko uspjeti otkriti Snježaninu tajnu? Što će biti sa Snježaninim djetetom? Kakvu će sudbinu doživjeti Helena? Hoće li čista ljubav Tome i Sonje konačno pronaći svoj put do sreće ili će im Ranko stati na put tako što oženi Sonju?

Čekaju nas brojni zapleti, a kakav će biti razvoj situacije u Vrhovcu saznat ćemo u novim nastavcima ove napete dramske serije uskoro na Novoj TV.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju