Ne propustite!

Iako traje nogometno ludilo, UFC ovoga vikenda nudi spektakularnu priredbu s najvećom zvijezdom današnjice, a to je, naravno pravi povod za novo izdanje Lucky Puncha.

Odmah nakon što je Dustin Poirier nokautirao Conora McGregora u siječnju dogovorili su revanš. Irac je veći magnet za Poiriera nego pojas prvaka. Lucky Punch donosi sve informacije o glavnoj borbi večeri na UFC-u 264.

Posebna pozornost bit će na sve većem korištenju ''calf kickova'' koji rade veliku štetu. Poirier je njima ispogađao Irca i usporio mu kretanje, Marlon Vera je njima „završio“ Seana O'Malleyja… koja je razlika ''calf'' kickova od low kickova? Gdje točno pogađaju i zašto su tako razorni, donosi novo izdanje MMA škole.

Naravno, osim analize ostalih parova u glavnom djelu programa tu su i kladioničarske prognoze. Lucky Punch donosi najbolje koeficijente i razmišljanja komentatora o pobjednicima - ovoga puta su Igor i Zelg bili poprilično različiti u prognozama.

''U ovom Lucky Punchu je i čitav niz domaćih tema. Ivan Vitasović je osvojio pojas prvaka Megdana u sjajnom okršaju sa velikim favoritom Jacareom Toledom i donosimo priču o tom skromnom momku iz Pule. Bili smo i na Gladiator Fight Nightu i pratili mlade hrvatske talente, a najavljujemo i novu sezonu Armagedon turnira. Puno razloga da budete s nama'', otkrio nam je urednik i voditelj emisije Vlado Boban.

Lucky Punch pratite u četvrtak od 12:00 na gol.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju