Ne propustite!

U srijedu, 21. travnja, od 20:30 sati na portalu gol.hr pogledajte novo izdanje borilačkog magazina Lucky Punch. Osim najave sjajnog UFC-a 261 kojeg predvode Kamaru Usman i Jorge Masvidal, Lucky Punch donosi i ekskluzivan razgovor s Martinom Lewandovskim čelnikom KSW-a.

Novi Lucky Punch donosi brojne zanimljive teme – nakon 10 mjeseci od prvog okršaja u oktogon ponovno ulaze vladar velter kategorije Kamaru Usman i Jorge Masvidal. Usman, koji je veliki favorit, i u prvom dvoboju je dominirao u gotovo svim rundama. No, tada je Masvidal prihvatio borbu šest dana prije, a ovoga puta dolazi spreman. Temom nadolazećeg UFC-a bavi se i MMA škola koja donosi analizu načina na koji Masvidal eventualno može neutralizirati ''Nigerijsku noćnu moru''.

Osim Usmana i Masvidala, analizirat će se i bitke za naslove u slamka i muha kategoriji kod dama. Zhang Weili je nakon godinu dana ponovno u akciji i to protiv bivše prvakinje te kategorije Rose Namajunas, a Valentinu Ševčenko u petoj obrani naslova čeka Jessica Andrade. Stručni sukomentatori Igor Pokrajac i Zelg Galešić donose i prognoze spomenutih borbi.

''Osim najave zaista spektakularnog UFC-a ovoga vikenda, u novom Lucky Punchu pogledajte i razgovor sa Martinom Lewandowskim. Čovjek kojeg zovu ''europski Dana White'', prije nekoliko dana je bio u Puli i dogovorio priredbu u pulskom amfiteatru. Tom je prilikom izdvojio vrijeme i za nas. Naravno pozabavit ćemo se i domaćim talentima jer smo gledali super finala Armagedon turnira'', rekao nam je urednik i voditelj emisije Vlado Boban.

Lucky Punch na rasporedu je u srijedu u 20.30 na portalu gol.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju