Kakve će sve zgode i nezgode novi likovi priuštiti mještanima Dizmova?

Veseloj družini mjesta Dizmovo, u seriji ''Dar Mar'', pridružuje se lik 33-godišnje Vesne Horvat, zamjenice ministra turizma. Ovu atraktivnu, sposobnu, pametnu i ambicioznu ženu utjelovit će naša poznata glumica Csilla Barath Bastaić.

''Snimanje je proteklo glatko. To je već dobro uhodana, vrlo profesionalna ekipa s kojom mi je uvijek ugodno surađivati. Sretna sam da sam dobila priliku utjeloviti ovaj, po meni vrlo zabavan i zanimljiv lik'', otkriva glumica koju će gledatelji prvi put u seriji moći vidjeti već večeras. Njen lik po naputku ministra dolazi u Dizmovo radi procjene projekta “Grad ljubav". Vesna u mjesto dolazi slomljenog srca, ali za vrijeme boravka tamo povratit će integritet i vjeru u ljubav. Dizmovo će, tako postati velika radost u njenom životu.

Sljedeći tjedan gledatelji mogu vidjeti još jednog novog lika u seriji ''Dar Mar'' - načelnika Gizmova kojeg će utjeloviti glumac Goran Grgić.



Žestoka politička utakmica očekuje Dizmovo. Kreće opasna borba za općinu, a pravi nered unijet će upravo načelnik Vinko. ''Dakle načelnik Gizmova preuzima raznim manifetlucima Dizmovo. Naravno, da ga svi odbijaju, ali se on vrlo, vrlo čvrsto, jako, bezobrazno nameće'', opisuje svoj lik Goran Grgić.
Goran Grgić u ulozi Vinka igrat će trgovca u duši i mesara po struci. Inače samodopadni hvalisavac, egoistični vladar malog mjesta Gizmovo, Vinko, lokalnu je moć i utjecaj stekao posve sam, na što je izrazito ponosan. Počeo je raditi još kao tinejdžer kad se ispisao iz srednje škole. Prodavao je raznu robu sve dok nije otvorio mesnicu koja mu je donijela veliki profit i kojom je pokorio svu konkurenciju u Gizmovu i okolici. Jedina osoba koja mu može stati na rep i koja mu je zapravo ravnopravna je njegova supruga i poslovna partnerica, Ružica koju u seriji tumači glumica Vesna Tominac. Vinko obožava Ružicu upravo zato što je "lavica" koja se ne suzdržava od kritike i koja je zapravo jedina osoba koja ima moć nad njim.

U novima nastavcima Vinko će mnogima pomutiti vodu. Jure nikako neće uspjeti osposobiti česmu ljubavi jer će je Vinko sabotirati. Osim toga mještani će doznati da upravo o Vinku ovisi sudbina jednog važnog projekta u Dizmovu.

Kakve će sve zgode i nezgode novi likovi priuštiti mještanima Dizmova u kojem ionako nikad nije dosadno, doznajte u novim nastavcima hit serije ''Dar Mar'', a u ponedjeljak u IN magazinu ne propustite i intervju s glumcem Goranom Grgićem.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju