Ispričali su svoje dojmove sa seta!

Talentirana i šarmantna glumica Katarina Baban preuzima novu ulogu u hit seriji ''Dar Mar'' i to u ulozi Tine, veoma atraktivne supruge Crnog, kojeg u seriji utjelovljuje glumac Boris Bakal. Uskoro će gledatelji popularne serije upoznati Tinu, hedonisticu koja vodi život na visokoj nozi peglajući muževe kartice. Žana (Olga Pakalović) je prva koja joj stane na žulj, kada se previše približi njenoj obitelji, a time i zaprijeti Tininom statusu.

''Lik koji igram me uvelike podsjetio na Tamaru iz “Drugo ime ljubavi”, ali podosta je komičniji. Riječ je ženi koja je bivša striptizeta te se odlučila vjenčati za lokalnu facu- policijskog načelnika koji je upetljan u sve mutne poslove. U braku im očigledno ne cvjetaju ruže što će dovesti do duhovitih situacija. Neobično mi je bilo naknadno se uključiti u priču i snimanje. Morala sam ponajprije pohvatati tko je tko te koje su povezanosti između likova. Najviše sam snimala s Borisom Bakalom koji mi igra muža te Markom Braićem i Rokom Sikavicom. Najdraži dio svega mi je bila prilika da imam najdužu kosu koju sam ikad imala. Snimano je na poprilično velikim temperaturama pa je bilo zanimljivo iskustvo biti ispod tolike količine kose!'', izjavila je Katarina Baban.

U seriji ćemo se upoznati s Tinom nakon propalog pokušaja pljačke, kada Žana osmisli kako upasti u kuću Crnog glumeći mađioničare, za rođendan njegove kćeri Dore, koju utjelovljuje mlada Karla Lehki. Karlu ćemo gledati kao djevojčicu koja obožava magiju i mađioničare i san joj je upoznati slavnog mađioničara. Na svoj rođendan umjesto profesionalca, dobit će Željka, Dugog i Žanu koji pod krinkom mađioničara, dolaze opljačkati njenog oca. Dora će im igrom slučaja i pomoći u tome te time dobiti avanturu koju je priželjkivala. S lažnim mađioničarima ostvariti će iskreni odnos, te dobiti svoju 'magičnu obitelj'.

Od idućeg tjedna u seriji će nas novim epizodama nasmijavati i Konstantin Haag kojeg publika pamti i po ulozi u seriji 'Drugo ime ljubavi'. Haag će u ulozi ambicioznog, inteligentnog mladića posvećenog karijeri, šarmirati sve Mikuliće, uključujući i Seku.

''Drago mi je što sam mogao biti mali dio te simpatične serije. Lik se zove Jurgen. Napokon sam iskoristio svoju bilingualnost i njemački. Neke će scene bit će zanimljivije meni nego gledateljima, ali zato i volim ovaj posao. Bilo je lijepo tamo vidjeti ekipu iz tehnike i pozadine, ali i upoznati neke nove kolege. Bila je uvijek sjajna atmosfera s Miom Anočić Valentić i Fabijanom Medvešekom. Po prvi puta sam smio snimati s profesorom Milanom Štrljićem, a to mi je vjerojatno bila veća čast nego čitava uloga. Nemojte nikome reći...Oduševio me set Dizmova. Vidimo se uskoro tamo. Auf Wiedersehen!'', izjavio je Konstantin.

Pregršt komičnih zavrzlama očekuje nas i idućeg tjedna u novim nastavcima humoristične serije ''Dar Mar'', od ponedjeljka do četvrtka na Novoj TV, a u IN magazinu u utorak pogledajte i reportažu sa seta serije.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju