Kako će se snaći iskusne ljepotice i neiskusni genijalci?

Dok su kandidati u prošloj epizodi showa 'Ljepotice i genijalci' morali pokazati svoje vještine u izradi vlastitih superjunaka, nova epizoda nosi nove izazove. Kandidati će u večerašnjoj emisiji morati zajednički izrađivati fotografije pomoću hashtagova koji će im biti dodijeljeni. Njihove uratke ocijenit će gošća emisije Lana Jurčević, popularna pjevačica koja je aktivna i na društvenim mrežama.



Djevojkama ovo nije nova i nepoznata situacija. „Ja sam na Instagramu dosta aktivna, imam dosta lajkova. Nedavno sam u jednom danu dobila 50 pratioca“, ponosno je komentirala Martina, dok njezin partner Nino kaže kako do ovog zadatka nije imao pojma da je ona kraljica Instagrama. Jednako tako ni Ena ne bi trebala imati problema s ovim zadatkom jer je i privatno model na društvenim mrežama na kojima ima veliki broj pratitelja. „Ja sam užasno sramežljiva, zato sam i počela s tim poslom“, ističe Ena i dodaje kako od toga praktički živi.

Poseban razlog za zadovoljstvo ima Marijan kojem je jako drago što je Ena iskusna u ovom poslu. „Sviđa mi se što Ena može zauzeti puno različitih poza, to je naša prednost“, rekao je. Antonu je lakše bilo fotografirati iz istog razloga. „Instinktivno se znala namjestiti u dobre poze što je meni olakšavalo posao“, zadovoljno je komentirao Anton svoju iskusnu partnericu Doris.

Najzanimljivije trenutke prošle epizode pogledajte u galeriji: 



Kako su se u ovom izazovu snašli ostali kandidati, tko je odnio pobjedu u izazovu i koga će pobjednici nominirati te koji par napušta vilu, gledatelji će moći vidjeti u novom izdanju showa 'Ljepotice i genijalci', večeras od 22.30 na Novoj TV.

Show 'Ljepotice i genijalci' pratite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju