Nove epozode 'Stelle' prepune ljubavnih intriga.

Jasmina i Kristijan sve više uživaju u svojoj ljubavi, koristeći svaki slobodan trenutak da provedu zajedno. U jednom od takvih susreta zatiče ih Gavran, a njegova pojava uzruja Kristijana. Postaje očito kako se njih dvojica poznaju od prije, i kako se nisu razišli u najboljim odnosima.

Lana slučajno otkriva kako su ona i Ela pred bankrotom. Neplaćeni računi su se nagomilali i prijete im ovrhe. Iako Ela nastoji umanjiti ozbiljnost situacije govoreći kako će se ona za sve pobrinuti, Lana shvaća kako im je jedini izlaz novčana nagrada koju donosi pobjeda u „Stelli“. Odlučna da se dodatno osigura prije finala, smišlja pakleni plan kako da se riješi konkurencije.

Orsat priznaje Kiki što osjeća prema njoj. Iako je ona i dalje u grču zbog svoje prošlosti, ipak pristaje njihovoj romansi dati šansu. Franjo se odlučuje ispričati Neri zbog šoka i straha koji joj je prouzročio svojim nespretnim pokušajem pljačke. Razgovor s njom dodatno mu potvrđuje sumnje kako stvari u pekari nisu onakve kakvima se čine, pa se odlučuje zaposliti kod Martina kako bi ga mogao držati na oku.

Lanine spletke su urodile plodom. Ostala je bez konkurencije, ali i Matije, jedinog prijatelja kojeg je imala na „Stelli“. Iznerviran njezinim beskrupuloznim ponašanjem Matija je ne želi više vidjeti, a Lana polako shvaća da je cijena koju plaća za pobjedu možda prevelika. Pokušava barem na kratko zaboraviti na stres u omiljenom kafiću, ali tamo doživljava novo poniženje.

Utjehu nalazi u piću i razgovoru s jedinom osobom za koju se čini da je razumije – Marijom Brautom. Nakon nekoliko čašica ohrabrenja, Lana odlučuje Brautu dati do znanja da ga ne doživljava samo kao mentora, ali njezin će potez imati puno ozbiljnije posljedice nego što misli…

Seriju 'Stella' ne propustite pratiti subotom i nedjeljom u popodnevnom terminu na Novoj TV. Propuštene epizode serije potražite na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju