Saznajte više o njima!

 

ANDRIJANA LUKANEC
44g., Jalkovec, njegovateljica starijih i nemoćnih osoba
Andrijana je rođena u Wipperfürthu u Njemačkoj gdje je živjela do svoje šeste godine, a sada živi u mjestu Jalkovec pored Varaždina, gdje radi kao njegovateljica starijih i nemoćnih osoba. Za sebe kaže da je marljiva, vedra i pozitivna osoba koja je uvijek spremna pomoći, spretna i okretna u kuhinji, a od svojih mana ističe impulzivnost. Svojim najvećim postignućem u životu smatra to što je ostala vjerna i dosljedna sebi, svojim principima i načinu života. Ističe kako ju zastrašuju agresivni ljudi, a odbijaju uobraženi. U slobodno vrijeme voli čitati ljubavne romane, pjevati i kuhati.

KRISTINA PENAVA
22g., Sveta Nedjelja, trgovkinja
Kristina Penava javnosti je poznatija kao Kristina Mandarina. Rođena je u Rijeci i odrasla na Rabu, a kao glavni događaj koji je utjecao na njezin život navodi iznenadnu popularnost kada je snimljena na radnom mjestu, štandu s mandarinama. Za sebe kaže da je darežljiva, poštena, iskrena i uvijek spremna pomoći, a od svojih mana navodi tvrdoglavost. Veseli se ulasku u Farmu te kaže: ''Spremna sam na veliki trud i rad, na strpljenje i učenje. Ja sam iskrena i bez glume.'' Kristina uživa u putovanjima te svako slobodno vrijeme iskoristi za putovanje i odmor.

DUBRAVKO ČAČIJA I BRUNO CMRK
47 i 4Og, Bjelovar, zabavljači
Duo Dubravko i Bruno u Farmu ulaze kao par, a javnosti su poznatiji kao Krešo i Roki. Oni su prije svega zabavljači, kažu kako se po cijele dane bave – humorom. Na originalan način sinkroniziraju smiješne videoklipove koji dostižu veliki broj pregleda na njihovoj Facebook stranici. Dubravko je po struci upravni referent, dobitnik nagrade za najboljeg amaterskog glumca, radijski voditelj, glumac u reklamama. Bavi se seoskim turizmom, vinogradarstvom, poljoprivredom. Bruno je autor stranica Moto 55 i Krešo snimaj. Najviše voli raditi kao stand up komičar i voditelj evenata i koncerata. S Dubravkom je vodio doček nogometaša na glavnom zagrebačkom trgu.

JOSIP ŠEČIĆ
30g., Rijeka, slastičar
Josip dolazi iz Rijeke i veseli se ulasku u Farmu te navodi kako ima znanja o stočarstvu i ratarstvu, te kako posjeduje natjecateljski duh i odličnu fizičku spremu. Radio je kao slastičar, pekar, kuhar, konobar i trgovac, a trenutno je nezaposlen te pomaže roditeljima oko poslova na selu. Sebe opisuje kao radišnu, zabavnu, emotivnu i iskrenu osobu koja je pravi prijatelj, zna slušati druge i udijeliti dobre savjete. Kao svoje nedostatke navodi naivnost po pitanju ljubavi - dva razvoda braka s istom osobom te razdražljivost na nepravdu.

ZORAN MIKULANDRA
41g., Šibenik, poduzetnik
Zoran dolazi iz radničke šibenske obitelji, radi od svoje 13.gofine. Imao je svoj obrt s 18 godina, a sada se bavi dostavama. Dio godine živi na imanju u Bilicama od kojega želi napraviti ranč i ostaviti ga u nasljedstvo, a dio godine živi u stanu u Šibeniku. Cijeni umjetnost, ljepotu, poeziju te smatra kako je emocija važan dio života. Na Farmu ulazi zajedno sa svojim veprićem Petrunjelom. Smatra kako druge farmere može mnogo toga naučiti o poslovima na imanju i o životinjama. Ima brojne životinje, a bavio se i uzgojem raznih pasmina.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju