Atraktivne borbe glavnog dijela programa ljubitelji borilačkih sportova mogu uživo pratiti sa subote na nedjelju, 9. srpnja u 4 sata ujutro na portalu GOL.hr

U noći subote na nedjelju 9. srpnja, Nova TV na svojim kanalima donosi novi borilački spektakl – UFC 213. U glavnoj borbi večeri rukavice će ukrstiti UFC prvakinja Amanda Nunes i Ruskinja Valentina Ševčenko, a jedna od poslastica večeri bit će i okršaj teškaških zvijezda Fabricija Werduma i Alistaira Overeema. Događanje će se prikazivati uživo iz Las Vegasa na portalu GOL.hr s početkom u 4 sata ujutro uz komentatore Stipu Sladoljeva i stručnog sukomentatora Zelga Galešića, a snimka će biti prikazana u programu Nove TV istog dana.


 

UFC 213 donosi revanš Amande Nunes i Ruskinje Valentine Ševčenko u bantam kategoriji. Brazilka je protiv Ruskinje slavila prošle godine, prije nego što je osvojila naslov, te ga obranila u velikim pobjedama protiv najvećih američkih ženskih MMA zvijezda, Mieshe Tate i Ronde Rousey. U drugoj borbi po važnosti, prvi izazivač po službenoj ljestvici srednje kategorije, Kubanac Yoel Romero borit će se protiv Amerikanca Roberta Whittakera. Bit će to borba za privremeni pojas srednje kategorije kojeg zbog ozljede ne može braniti aktualni prvak Michael Bisping. Romero je dosad neporažen u UFC-u, dok je Whittaker u sjajnom nizu od sedam pobjeda.

Okršaj teškaških zvijezda Fabricija Werduma i Alistaira Overeema bit će njihov treći po redu obračun. Brazilcu je Stipe Miočić pred njegovim navijačima oteo pojas UFC prvaka kojeg je prvi put obranio baš protiv Overeema, a zasad svatko ima po jednu pobjedu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju