Ne propustite!

Ovih dana gledatelji serije ''Dar Mar'' imali su priliku upoznati i neke nove likove. Radnji serije svojim likovima doprinijele su poznate glumice Mila Elegović i Vesna Tominac.

Vesna se pojavljuje u epizodnoj ulozi Ružice koja radi za vučnu službu. Mila pak tumači novu šeficu postaje u Dizmovu – Mirjanu Macu Čičak. Mirjana ni sama nije sigurna kako je završila u policiji. Kad je bila mlađa, jako su je privlačile odore, a i dečki u plavom. Jako joj se sviđala ideja stalne akcije i uzbuđenje potjere za kriminalcima. Tijekom godina, Mirjanu je počela više zanimati karijera pjevačice, a manje policajke. Mirjana u Dizmovo dolazi prekomandom, zapravo kaznom zbog nerješavanja nagomilanih slučajeva. Mirjana svoj posao doživljava vrlo ležerno i misli da je bolje veseliti se i pustiti druge da se vesele, nego biti stalno u stresu zbog hvatanja zločestih dečki kojih će biti dok je svijeta i vijeka. Iako labavo tumači moral, Mirjana ima jasne granice koje nikad ne bi prekoračila.



Jedno je sigurno, nova šefica .postaje doprinijet će dar maru maloga mjesta, a glumica koja se nakon višegodišnje stanje vraća na male ekrane o svojoj ulozi kaže: ''Mene nije bilo 10 godina na televiziji, stvarno nisam jako dugo snimala. Ovaj posao sam shvatila kao jedan veliki dar jer u vrijeme korone, u vrijeme kad je industrija zabave za mnoge ljude zatvorila svoja vrata, ja sam dobila fenomenalnu ulogu, tako da sam uživala u svakom danu provedenom na setu. Moram reći da smo se scenarist, cijela ekipa i ja potrudili do krajnjih granica ne bi li Maca šefica policije napravila stvarni dar mar u Dizmovu.''

Mila Elegović ispričat će u intervjuu za IN magazin i nešto više detalja sa seta serija, otkriti kakav joj je trenutni ljubavni status, te koja je tajna njene besprijekorne linije.

Ne propustite intervju s Milom Elegović ovog petka u IN magazinu, te nove uzbudljive epizode popularne humoristične serije ''Dar Mar'' od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju