Od utorka, 14. lipnja na Novoj TV!

Gledatelji će od utorka, 14. lipnja na Novoj TV imati prilike gledati tursku dramsku uspješnicu 'Prevara' (Evlilik Hakkinda Her Sey), adaptaciju nagrađivane britanske serije 'The Split', u kojoj su okosnica radnje sestre odvjetnice, koje se bave parnicama slavnih i moćnih istanbulskih obitelji.

Njihov otac Faruk, koji je prije 25 godina pobjegao s dadiljom, neočekivano se vraća u živote članova svoje nekadašnje obitelji te izaziva veliku pomutnju.
Četiri žene obitelji Dževher posve su različite, drukčije reagiraju i drukčije se nose s prošlošću. Kroz četiri glavne junakinje – majku i tri sestre – gledatelji dobivaju priliku vidjeti sve faze braka.
Čolpan je rastavljena, Azra je u dugogodišnjem braku, Guneš se sprema za udaju, a Sanem potpuno odbacuje ideju braka. Serija razotkriva prljave trikove, smicalice, bavi se ljubavlju, odanošću te iznosi detalje vezane za obiteljski zakon.

 

Osim serije 'Prevara' Nova TV istog dana kreće s emitiranjem još jedne nove uzbudljive turske dramske serije 'Kuzgun' koja na male ekrane donosi priču o muškarcu koji kreće u potragu za osvetom zbog velike nepravde koja mu se dogodila u djetinjstvu.

Odrastanje glavnog lika Kuzguna (Baris Arduç) bilo je ispunjeno boli, traumama, samoćom i borbom, a sve zbog nedaća koje su snašle njegovog oca, poštenog visokorangiranog policajca nakon što ga je izdao njegov partner i sklopio savez s moćnim narkobosom Şerefom Dagistanlijem.
Kada odraste, 20 godina poslije nemilog događaja, Kuzgun kreće u osvetu. Međutim, i prije nego provede svoj plan do kraja, zaljubi se u Dilu (Burcu Biricik), prelijepu i pametnu kćer svoga neprijatelja Rifata Bilgina (Levent Ülgen). Susret Kuzguna i Dile dogodit će se u Nevšehiru, a njihova priča nastavit će se u Istanbulu.
Kuzgunov povratak u grad, u kojem mu je ukradeno djetinjstvo, ne samo da će promijeniti Dilin život nego i živote svih ostalih.

Serije "Prevara" i "Kuzgun" pratite od utorka 14. lipnja na Novoj TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju