Od ponedjeljka do petka na Novoj TV

Dvije nove dramske turske serije 'Kuzgun' i 'Prevara', koje su s emitiranjem na Novoj TV startale ovoga tjedna, već su prvom epizodom dobile pažnju gledatelja, te su im bile najzanimljiviji sadržaj u razdoblju emitiranja.

'Kuzgun', serija u kojoj pratimo istoimenog mladića koji se želi osvetiti očevom neprijatelju zbog kojeg je imao teško djetinjstvo, ostvarila je udio u gledanosti od 26,2 posto, što je 73,5 posto više u usporedbi sa sljedećim konkurentom. Nakon domaće serije 'Kumovi' i Dnevnika Nove TV, bila je najgledaniji sadržaj dana, u utorak 14. lipnja kada je emitirana prva epizoda. Glavnom liku život je udahnuo Baris Arduc, turski glumac albanskih korijena koji je svojim talentom i izgledom osvojio srca publike. Njegova partnerica u seriji Burcu Biricik utjelovila je DIlu, a znamo je iz serije 'Djevojka sa sela' kao Huliju.

Priča o snažnoj i probitačnoj odvjetnici Čolpan kojoj je život udahnula Sumru Yavrucuk i njezinim odvažnim kćerima Azri, Sanem i Guneš, ispričana u seriji 'Prevara', od prvog konkurenta bila je dvostruko gledanija uz ostvareni udio u gledanosti od 27,8 posto.

U novim epizodama ne propustite pogledati s kojim će se poteškoćama Kuzgun morati suočiti na putu svoje savršeno isplanirane osvete te kako će se četiri žene obitelji Dževher snaći kada im se nakon 20 godina vrati glava obitelji.
 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju