''Meni se abnormalno sviđa kako izgledam, super je. Svijet je moj!''

Nakon što su transformaciju u showu prošli već neki kandidati, red je došao i na Marijana, Roberta i Karla.

„Prije nego sam probio platno bio sam jako nervozan jer sam sebi bio jako dobar, ali ne znam kako će to ukućani primijetiti, hoće li dijeliti simpatiju mog izgleda“, rekao je Marijan prije izlaska pred ostale natjecatelje. „Marijan mi je odličan!“, kazala je Petra. „Presladak je i frizura je odlična“, komentirala je njegova partnerica Ena. „Najzgodniji je prije bio Luka, a sad je Marijan“, zaključila je Martina.

Kroz preobrazbu je prošao i Robert. „Da ja mogu, ofarbala bih ga u plavo kao sebe“, kazala je Anja i dodala kako nakon preobrazbe Robert izgleda puno otmjenije. „Uz Roberta se ne mogu zamislit', nije moj tip i ne privlači me“, dodala je.

Posljednji je preobražaj predstavio Karlo. „Izgleda kao nova pop senzacija. Isti Justin Bieber“, rekla je Helena. „Meni se abnormalno sviđa kako izgledam, super je. Svijet je moj“, bio je Karlov komentar.




Najbolje trenutke pogledajte u galeriji: 



Nakon što su u jednom od prethodnih nastavaka odradili aukciju odjeće i obuće, genijalci će se u idućem izazovu vratiti u svijet mode. Kako će to izgledati, gledatelji će moći otkriti već u idućem nastavku showa 'Ljepotice i genijalci'!

Show 'Ljepotice i genijalci' pratite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju