Pred Vatrenima su dvije nove prilike da se dokažu

Nakon susreta s Austrijom u osječkom Gradskom vrtu te s Francuskom u Splitu, Dalićeva momčad nastavlja s natjecanjima u sklopu UEFA Lige nacija. Pred Vatrenima su dvije nove prilike da se dokažu. Tako će u Kopenhagenu, u petak 10. lipnja odmjeriti snage s domaćinom Danskom, a tri dana kasnije, u ponedjeljak 13. lipnja čeka ih revanš protiv Francuske u Parizu. Obje utakmice će se prenositi uživo na Novoj TV i portalu gol.hr.

Nogometni blok započet će uvodnom emisijom, odmah nakon Dnevnika Nove TV. Gledatelje će kroz igru na terenu voditi Saša Lugonjić dok će specijalnu emisiju u studiju uoči i nakon prijenosa voditi Vlado Boban u kojoj će ugostiti Aljošu Vojnovića i Roberta Jarnija.

''Danska je sjajna reprezentacija, koja je Hrvatskoj zadala velike probleme na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Hrvatska je, podsjetimo, prošla nakon jedanaesteraca u četvrtfinale. Ono što treba istaknuti je kako su Danci još napredovali od Rusije, doguravši do polufinala Eura. U ovom trenutku su u vrhunskoj formi s nizom igrača koje ćemo istaknuti u emisiji. Poput, primjerice, premiership zvijezda Eriksena i Christensena. Do sada smo igrali šest puta, Hrvatska je slavila tri puta, Danci dva puta uz jedan remi.'', najavio je Vlado Boban.

Sportski reporteri Nove TV javljat će se uživo s terena, a donosit će i zanimljive intervjue te prve izjave izbornika Zlatka Dalića i igrača nakon odigranih utakmica.

Uzbudljive utakmice pratite u petak 10.lipnja i ponedjeljak 13.lipnja od 20.00 na Novoj TV i portalu gol.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju