Utakmica Hrvatska – Švedska prenosit će se uživo na Novoj TV i portalu gol.hr.

Nakon prijateljskog susreta sa Švicarskom u St. Gallenu, Dalićeva momčad nastavlja s natjecanjima u sklopu UEFA Lige nacija.



Nakon poraza u prve dvije utakmice odigrane u rujnu, protiv Portugala i Francuske, pred Vatrenima je nova prilika da dokažu da mogu bolje. Tako će na domaćem terenu, na zagrebačkom Maksimiru u nedjelju, 11. listopada ugostiti Švedsku. Utakmica Hrvatska – Švedska prenosit će se uživo na Novoj TV i portalu gol.hr, a nogometni blok započet će uvodnom emisijom u 17.10.

Gledatelje će kroz igru na terenu te specijalne emisije u studiju uoči i nakon prijenosa voditi uigrani komentatorski trojac Nove TV: Milan Stjelja i Željko Vela kao komentatori utakmice te Saša Lugonjić s gostima u studiju. Sportski reporteri Nove TV javljat će se uživo s Maksimira, a donosit će i zanimljive intervjue s terena te prve izjave izbornika Zlatka Dalića i igrača nakon odigranih utakmica. 

„Iako je nakon ždrijeba Lige nacija fokus većine navijača bio na utakmicama s Francuskom i Portugalom, dok se Švedsku doživljavalo kao onu reprezentaciju koja će popuniti broj u skupini, nakon utakmica u rujnu dosta je izgledno da će Vatreni upravo sa Šveđanima voditi ključnu bitku za ostanak u grupi A ovog natjecanja. Utakmica na Maksimiru zbog toga je iznimno važna, jer nitko me ne može uvjeriti da je svejedno igramo li protiv velikana svjetskog nogometa ili reprezentacija iz drugog razreda. A, u slučaju ispadanja u grupu B u sljedećem izdanju Lige nacija čekalo bi nas upravo to. Utakmica Hrvatska - Švedska igra se od 18 sati, a naša uvodna emisija počinje 45 minuta ranije. Uz našeg stalnog stručnog komentatora Matu Bilića, gost nam je i Mario Carević. U uvodnoj emisiji bavit ćemo se aktualnim trenutkom obje reprezentacije, vidjeti koje su glavne karakteristike Šveđana o čemu će pričati vrhunski poznavatelj švedskog nogometa Zlatan Nalić. Član stručnog stožera švedske U-21 reprezentacije koja je 2015. bila prvak Europe. Značajan prostor posvetit ćemo i igračima koji su trenutačno u najboljoj formi u obje reprezentacije, Andreju Kramariću i Dejanu Kuluševskom. O 20-ogodišnjem napadaču Juventusa porazgovarali smo s jednim njegovim bivšim suigračem. Vjerujem da će gledatelji uživati u emisiji, a još više u rezultatu nakon utakmice", najavio je Saša Lugonjić.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju