Kada tajna bude otkrivena i istina zaprijeti svima, tko će ostati u Zaglavama?

Popularna dramska serija ''Kumovi'' vraća se uskoro na Novu TV. Macani, Gotovci, Akrapi, te ostali likovi uzbudljive serije koja je oduševila gledatelje, držali su nas u iščekivanju neko vrijeme, a posljednja epizoda prije pauze ostavila nas je s brojnim otvorenim pitanjima i situacijama.

Zlatan (Konstantin Haag) je od Stipana (Milan Štrljić) saznao dugo čuvanu tajnu, da je njegov zakonit otac – Vinko Macan (Vedran Mlikota). Kako će Jadranka (Daria Lorenzi) reagirati kada sazna ovu duboko skrivanu tajnu, hoće li napustiti Vinka i s kćerima napustiti Zaglave, te može li Vinko zadržati Jadranku i spasiti svoj brak, tek ćemo vidjeti. I samom Zlatanu ova vijest daje povoda razmisliti o odlasku iz kraja, a u novim nastavcima vidjet ćemo hoće li oprostiti Mirjani (Ecija Ojdanić) što mu je toliko dugo skrivala tajnu da je njegov otac cijelo vrijeme živio pokraj njega u Zaglavama i da je to ni više ni manje nego Vinko Macan. Vidjet ćemo uskoro i hoće li Zlatan pokušati za sobom povesti i Luce (Ana Uršula Najev), kojoj je isto postalo teško pratiti Jankov turbulentni život i ne može prijeći preko nesretne prevare s njezinom najboljom prijateljicom Vedranom (Jagoda Kumrić). Iako se Luce odbila pomiriti s Jankom, dio nje još uvijek misli na Janka. Hoće li u novim epizodama slušati svoje srce i oprostiti Janku ili će ostati uz pouzdanog Zlatana koji već ima planove za njihovu budućnost, saznat ćemo uskoro.

 

Dolazak Ministra (Boris Svrtan) i njegove kćeri Valentine (Tena Nemet Brankov) postaje turbulentan za cijele Zaglave. Njihovim dolaskom, dolaze i nove nevolje za Gotovce i Macane. Plan za izgradnju ceste se nastavlja, a Ministar je odlučan deložirati Macane i Gotovce iz njihovog doma, kako bi preko te zemlje prošla cesta. Ostaje za vidjeti hoće li Janko ostati imun na Valentinina udvaranja, sada nakon što ga je Luce definitivno odlučila izbaciti iz života, pogotovo ako osjeti da bi tako mogao pomoći svojoj obitelji.

Ministar nije samo opasnost za Gotovce i Macane, nego i za cijelo mjesto. Zvoni (Stojan Matavulj) predstavlja svoj mutni plan koji stoji iza gradnje ceste, koji bi mogao ugroziti cijelo mjesto. O kakvom je planu riječ, gledatelji imaju priliku saznati u novim epizodama.

 

Hoće li deložirati Macane i Gotovce i hoće li spasiti svoja ognjišta; kako će Stipan Macan pomoći svojoj obitelji jer je, sada kad ga najviše trebaju, u zatvoru - samo su neka od pitanja čije odgovore kriju novi nastavci zabavne serije.

Ne propustite omiljenu seriju ''Kumovi'', uskoro na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju