Upoznajte nevjerojatne ljepote i prostranstva Aljaske, Kanade, Španjolske i Nizozemske!

Omiljena putopisna emisija 'Coolturist' nakon kratke pauze vraća se na male ekrane ove subote, 18. veljače, a kroz šest novih i uzbudljivih epizoda urednica, voditeljica i svjetska putnica Riana Petanjek gledatelje vodi na Aljasku, u Kanadu, Španjolsku i Nizozemsku! „Iznimno se veselim povratku 'Coolturista' na male ekrane s obzirom na to da sav materijal koji sam snimala na Aljasci i u Kanadi, usred predivne i bijele zime, još nije ugledao svjetlo dana, pa me baš raduje da ću sa svim ljubiteljima putovanja moći podijeliti zašto su me oduševile nevjerojatne ljepote tih lokacija“, poručuje Riana.

Među novim nastavcima prva na redu je daleka Aljaska koju je Riana posjetila u hladnim i bijelim zimskim mjesecima. Gledatelji će tako u prvoj epizodi imati prilike vidjeti sve čari ove zemlje koja je Rianu toliko oduševila da joj je postala omiljena destinacija koju je dosad posjetila. Po čemu se Aljaska u potpunosti razlikuje od ostalih zemalja, kako njezini stanovnici žive u simbiozi sa surovom prirodom, kako izgledaju njezine prirodne ljepote ukrašene snježnim pokrivačem i brojne druge zanimljivosti gledatelji će doznati već ove subote. „Aljaska je bez sumnje postala moja najdraža lokacija na svijetu ikad. Stalno razmišljam kako se vratiti natrag na Aljasku i što raditi tamo ne bi li je zvala domom, barem neko vrijeme. To je jednostavno zemlja potpuno drugačija od svih drugih. Ogromna prostranstva još potpuno netaknute i divlje prirode, jako malo ljudi i stanovnika koji svi žive u skladu s prirodom, divljinom i životinjama, a uz to je i zajedništvo među ljudima nekako veće i drugačije nego igdje što sam dosad doživjela. O prirodnim ljepotama da ni ne pričam jer je to bilo potpuno nevjerojatno… Koliko su me snijeg i led ondje hladili, toliko su me tople ljudske priče grijale i stvarno se veselim to sve prenijeti na male ekrane“, otkriva Riana.

Osim ogromnih prostranstva Aljaske i Kanade, u nadolazećim tjednima vidjet ćemo putopisne minute iz uvijek romantične i predivne Andaluzije, te Nizozemske, odnosno Amsterdama i njegove okolice, a urednica Riana najavljuje da će nove epizode sadržajno biti još ispunjenje i zanimljivije od dosadašnjih. „Ima puno više intervjua sa zanimljivim stanovnicima koji žive na područjima koja sam snimala, ima više različitih lokacija i nekako još više detalja i priča o zemljama u kojima sam bila, a čak ima i nešto više mene na ekranu, ne samo iza kamere. Bit će tu naravno opet i gostiju i gastro minuta u kojima ćemo pripremati hranu tipičnu za zemlje o kojima su epizode“, dodaje Riana koja je svojom kamerom ovjekovječila najljepše trenutke kako bi gledatelji kroz male ekrane mogli osjetiti dašak energije i kulture kojom odiše svaka posjećena destinacija.

Nove epizode 'Coolturista' ne propustite pratiti od subote, 18. veljače, na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju