Uz specijalne emisije i produljene središnje Dnevnike posvećene nogometu, Nova TV je u proteklih tjedan dana proizvela više od 21 sata informativnog programa.

 Već nekoliko dana Hrvatska slavi povijesni uspjeh Vatrenih u Rusiji. Nakon spektakularnog dočeka u Zagrebu, naši nogometni viceprvaci svijeta jučer su stigli u svoje rodne krajeve gdje su ih, uz veliko slavlje, dočekivali njihovi sugrađani. Na tom ih je putu pratila i kamera Dnevnika Nove TV čiji su se reporteri jučer javljali sa svih lokacija dočeka. U zagrebačkom studiju voditelji Romina Knežić, Petar Pereža i Stipe Sladoljev ugostili su bivšeg reprezentativca Darija Šimića, a novosti s terena donosili su Mario Jurič sa splitskog dočeka, Šime Vičević i Marko Balen sa zadarskog, Ivan Čorkalo iz Donjeg Miholjca, Petra Fabian Kapov iz Rapca, Josipa Krajinović iz Karlovca, Stipe Antonijević iz Varaždina te Dino Goleš iz Sesvetskih Sela.

Slikom uživo Nova TV bila je i u Imotskom gdje je dočekan Ante Rebić. Nakon 12-satnog prijenosa zagrebačkog dočeka, Nova TV je tako gledateljima omogućila uživo praćenje nezaboravnih trenutaka kada su se naši Vatreni konačno susreli sa svojim sugrađanima, prijateljima i obiteljima.

 Jučerašnji Dnevnik, posvećen dočeku naših nogometnih heroja, trajao je gotovo tri sata, a uz ostvareni doseg od 1.032.278 gledatelja te udio u gledanosti od 32,4 posto bio je najgledaniji program dana na svim kanalima. Inače, u posljednjih tjedan dana, otkako je Hrvatska nogometna reprezentacija ušla u finale Svjetskog nogometnog prvenstva, ekipa Nove TV proizvela je preko 21 sat informativnog programa koji je obuhvaćao standardne emisije te produžene Dnevnike posvećene nogometu i specijalnu emisiju praćenja dočeka Vatrenih u Zagrebu.

Izvor: AGB Nielsen
Razdoblje: 17.7.2018.
Ciljna skupina: 4+

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju