Proglašenje pobjednika biti će 28. siječnja.

Nova TV u finalnoj utrci za medijsku nagradu Zlatni Studio ima šest nominacija. Nakon prvog kruga glasanja publika je odlučila koje formate i lica želi u daljnjoj utrci koja završava 20. siječnja, do kada se može glasati za svoje favorite, a samo jedan od njih u svakoj kategoriji odnijet će pobjedu.

U finale kategorije TV emisija ušao je Dnevnik Nove TV, najgledanija informativna emisija u Hrvatskoj, dok se u kategoriji TV zabava nalazi "Ples sa zvijezdama". Hit domaća serija ''Kumovi'' u konkurenciji je u kategoriji TV serija. U kategoriji reality show dva su popularna zabavna showa Nove TV - ''MasterChef'' i ''Supertalent'', a u kategoriji TV voditelj/voditeljica - Igor Mešin.



Publika bira svoje favorite između troje kandidata u svakoj kategoriji, a u drugom krugu se može glasati online ili putem kupona koji izlaze u tjedniku Studio do 20. siječnja. Pobjednika Zlatnog Studija odlučit će zbroj postotnog udjela glasova u kuponima s postotnim udjelom glasova dobivenih glasanjem online, u dva kruga glasanja, a proglašenje pobjednika će biti 28.siječnja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju