Veliko priznanje!

Nova TV je nominirana za prestižnu svjetsku nagradu PromaxBDA u kategoriji ''Programski spot bez korištenja programskog sadržaja'' za video najavu šeste sezone showa ''Tvoje lice zvuči poznato''. Uz Novu TV u finalu je još pet promotivnih spotova u toj kategoriji, a među njima su i The Walt Disney Company s dva spota, TV2 iz Danske i France Televisions.

Ususret šestoj sezoni showa snimljen je i emitiran spot pod nazivom ''Legende se vraćaju'', a u njemu su se voditelji i članovi žirija transformirali u najveće glazbene legende. Ambasadori popularnog showa Nove TV morali su proći zahtjevan proces transformacije kako bi se našli u ulogama Johna Lennona, Marylin Monroe, Freddieja Mercuryja, Elvisa Presleyja Tinu Turner i Amy Winehouse.Objava dobitnika je 27.svibnja, 2021., no ovo nije prvi put da se neka kampanja Nove TV našla među svjetskim konkurentima. Naime, 2016. ova televizija je osvojila čak dvije nagrade Promax a i 2017.godine našla se također u finalu te prestižne nagrade.

''Jako smo ponosni da je Nova TV i ove godine prepoznata od strane žirija na najuglednijem svjetskom priznanju u marketinškoj industriji! Imamo vrhunski tim profesionalaca, kreativaca koji su još jednom potvrdili da je Nova TV lider na hrvatskom tržištu, ali i da ozbiljno konkurira i na onom globalnom o čemu svjedoči ovo finale u kojoj su nam konkurenti najjači svjetski marketinški stručnjaci i kampanje'', izjavila je direktorica marketinga, PR-a i korporativnih komunikacija Ivana Galić Baksa.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju