U kategoriji ‘Najbolji in-house spot iznad 60 sec’ Nova TV nominirana je sa spotom za projekt Tvoje lice zvuči poznato

 Nova TV nominirana je za prestižnu svjetsku nagradu Promax Global Excellence Awards u kategoriji 'Najbolji programski in house spot iznad 60 sec.' za najavu šeste sezone showa ''Tvoje lice zvuči poznato''. Uz Novu TV u finalu je još pet promotivnih spotova u toj kategoriji, a među njima su TV2 iz Danske, HBO (Warnermedia) i Sky Deutschland.
Spot pod nazivom ''Legende se vraćaju'' izazvao je veliku pažnju gledatelja i struke, a u njemu su se voditelji i članovi žirija transformirali u najveće glazbene legende. Ambasadori popularnog showa Nove TV morali su proći zahtjevan proces transformacije kako bi se našli u ulogama Johna Lennona, Marylin Monroe, Freddieja Mercuryja, Elvisa Presleyja, Tine Turner i Amy Winehouse.

 

Darko Drinovac potpisuje režiju spota, a direktor fotografije Mario Oljača. ''Ideja se izrodila kroz dva brainstorminga, i kada je na stol pala ideja da snimamo u dineru, znali smo da smo na tragu nečeg jako dobrog. Bilo je jako zabavno na tom snimanju, sve nam je išlo baš onako kako smo zamislili i u jedan dan sve smo snimili. Ponosan sam na cijeli kreativni tim on-air odjela Nove TV. Od prvog dana rada na Novoj TV sanjam o Promaxu, i nadam se da ćemo ovom prilikom dočekati taj kipić'', izjavio je voditelj On air promocije Siniša Rauch.
Nije ovo prvi put da se neka kampanja Nove TV našla među svjetskim konkurentima. Naime, 2016. ova televizija je osvojila čak dvije nagrade Promax BDA a i 2017.godine našla se također u finalu te prestižne nagrade. Ovaj je spot bio također u finalu Promax BDA nagrade što definitivno dokazuje da je prepoznat od strane struke.

''Jako smo ponosni da je Nova TV i ove godine prepoznata od strane žirija na najuglednijem svjetskom priznanju u marketinškoj industriji! Imamo vrhunski tim profesionalaca, kreativaca koji su još jednom potvrdili da je Nova TV lider na hrvatskom tržištu, ali i da ozbiljno konkurira i na onom globalnom o čemu svjedoči ovo finale u kojoj su nam konkurenti najjači svjetski marketinški stručnjaci i kampanje'', izjavila je direktorica marketinga, PR-a i korporativnih komunikacija Ivana Galić Baksa.

Čestitamo kolegama na još jednoj nominaciji za Promax Global Excellence Awards!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju