Svečana dodjela nagrada održati će se 4. svibnja 2023. godine.

Objavljeni su finalisti nagrade HUOJ-a (Hrvatske udruge za odnose s javnošću), a u čak dvije kategorije Nova TV je prošla sa svojim projektima. U kategoriji Grand PRix za organizaciju i komunikaciju događanja Nova TV je ušla u finale s projektom ''Polufinalno ocjenjivanje 50.Međunarodne nagrade Emmy'', dok je u kategoriji Grand PRix za integriranu kampanju finalist s projektom ''Novi studio, novo vrijeme, novi izazovi''.

Nova TV i United Media bili su 14.rujna 2022. domaćini polufinalnog kruga žiriranja prestižne Međunarodne nagrade Emmy® u jednoj kategoriji. Nova TV je na jednom mjestu okupila vrhunske svjetske i regionalne profesionalce koji su svojom ekspertizom doprinijeli u odabiru najboljih u kategoriji Telenovela. Među članovima žirija našli su se poznati redatelji, scenaristi, urednici te ostali stručnjaci iz svijeta produkcije, televizije, filma i umjetnosti.

Projektom ''Novi studio, novo vrijeme, novi izazovi'' Nova TV je uspješnim integriranim komunikacijskim aktivnostima javnosti predstavila novi termin Dnevnika Nove TV koji je nakon 17 godina pomaknut s 19:15 na 19 sati, te upoznala sa svim novitetima i tehnološkim prednostima novog studija.

Grand PRix HUOJ-a je izraz priznanja za izvrsnost u osmišljavanju i provedbi projekata vezanih za strateške komunikacije i odnose s javnošću u tvrtkama, vladinim ustanovama, tijelima lokalne uprave i samouprave, udrugama, agencijama za odnose s javnošću. Nagrada se dodjeljuje od 2007. godine.

Finalisti 16. Grand PRix-a će svoje projekte predstaviti na Smotri finalista koja će se održati 24.ožujka 2023. godine, dok će se svečana dodjela nagrada održati 4. svibnja 2023. godine.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju