Nova TV je uvjerljivo vodeći hrvatski medij i na društvenim mrežama.

Osim što se može pohvaliti titulom najgledanije televizijske grupacije, Nova TV je uvjerljivo vodeći hrvatski medij i na društvenim mrežama – Youtubeu i Instagramu.

Profili Nova TV grupe ostvarili su prošle godine najviše pregleda na Youtubeu i to više od 338 milijuna, govore podaci iz godišnjeg izvještaja Videoclicka (izvor podataka: Tubular Labs). Vodeći medijski profil na YouTubeu u Hrvatskoj je Nova TV s preko 111 milijuna pregleda u 2019. godini. I u prvom mjesecu ove godine Nova TV drži prvo mjesto kao vodeći medij na YouTubeu s preko 33 milijuna video pregleda.

Najveći broj pregleda po objavljenom videu na Youtube-u ostvaruje Supertalent na čijem je kanalu svaki video pregledan u prosjeku više od 366 tisuća puta.

Nova TV je prva i na Instagramu. Upravo su profili grupacije Nove TV ostvarili najviše pregleda na Instagramu, i to više od 16,5 milijuna. Vodeći medijski profil na Instagramu u Hrvatskoj po broju pregleda je profil domaće dramske serije Na granici koji je u prošloj godini ostvario više od 5,5 milijuna pregleda.

Također, profili Nova TV grupe popularni su i na Facebooku te su u siječnju ostvarili više od 30 milijuna pregleda videa. I u protekloj godini profili Nova TV grupe na toj društvenoj mreži ostvarili su izvrstan rezultat - više od 291 milijuna pregleda videa. Vodeći na Facebooku unutar Nova TV grupe bili su profili DNEVNIK.hr, IN magazin i Na granici, s ukupno preko 166 milijuna pregleda video sadržaja.

Kvalitetnom integracijom televizijskog sadržaja na digitalnim kanalima postignut je jedinstveni doživljaj za sve korisnike. U 2020. godini fanovi službenih profila iz grupacije Nove TV mogu očekivati još bogatiji i raznovrsniji sadržaj.

Izvor podataka: Tubular Labs

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju