U povodu Svjetskog nogometnog prvenstva, Nova TV ljubiteljima ovog sporta donosi veliki novitet – dosad neviđene analize odigranih utakmica reprezentacije pomoću tehnologije proširene stvarnosti.

Nova TV, u povodu Svjetskog prvenstva u nogometu, gledateljima priprema veliki novitet. Uz svakodnevne reportaže i javljanja uživo iz Rusije, ljubiteljima nogometa donosi dosad najatraktivnije analize utakmica na ovim prostorima. U zagrebačkom će studiju Milan Stjelja, uz stručnog sukomentatora Jerku Leku, za Dnevnik Nove TV detaljno analizirati utakmice hrvatske reprezentacije uz pomoć najmodernije tehnologije proširene stvarnosti. Riječ je o jedinstvenom 3D prikazu igrača koji, u stvarnom prostoru na zaslonu osjetljivom na dodir, trče, dodaju loptu ili zabijaju golove. Ovom naprednom tehnologijom, koja omogućava digitalnu rekonstrukciju ključnih trenutaka igara, gledateljima će na atraktivan način pojednostavniti taktike igre i rezultati do kojih su one dovele, a u Dnevniku Nove TV premijerno je predstavljena nakon utakmice Hrvatska-Senegal.



Svjetsko prvenstvo u nogometu Nova TV će pratiti kroz sve svoje informativne emisije. Dio ekipe sportske redakcije Nove TV svakodnevno će izvještavati iz Rusije – Saša Lugonjić donosit će najnovije informacije iz baznog kampa reprezentacije, dok će Vlado Boban, kroz reportaže i javljanja uživo, donositi priče i atmosferu iz gradova u kojima Vatreni igraju utakmice. Osim u informativnim emisijama, prvenstvo će se intenzivno pratiti i na portalu GOL.hr čiji je novinar Ivica Medo također u Rusiji, ali i na društvenim mrežama koje i ovaj put ljubiteljima nogometa donose zanimljive sadržaje poput popularnih aplikacija Golmanija ili Legendarnih 11.



„Na Novoj TV sve je spremno za praćenje jednog od najvećih sportskih događanja. I ovaj put našim gledateljima pripremamo novitete i raznoliki sadržaj na nekoliko platformi – u informativnim emisijama, portalu GOL.hr te društvenim mrežama. Naše dvije ekipe iz Rusije će donositi najvažnije informacije i zanimljive reportaže s lica mjesta: Saša Lugonjić bit će stacioniran s reprezentacijom u Zelenogorsku, a Vlado Boban će Vatrene dočekivati u gradovima u kojima će igrati utakmice. Osim toga, pripremili smo i posebno iznenađenje za naše gledatelje – tehnološki inovativne analize naših utakmica pod palicom Milana Stjelje kakve su dosad neviđene na ovim prostorima. Kako se prvenstvo približava, uzbuđenje raste i u sportskoj redakciji vlada jedna posebna atmosfera. Svi s nestrpljenjem čekamo prvu utakmicu i nadamo se dobrim igrama naše reprezentacije“
, rekla je Ana-Marija Vuković, urednica sporta na Novoj TV.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju