Glumci i produkcijski tim serije s predstavnicima medija na zajedničkom gledanju.

Sjajna glumačka postava predvođena Ivanom Hercegom, Momčilom Otaševićem, Tarom Rosandić, Sanjom Vejnović, Ksenijom Pajić, Mladenom Vulićem, Nives Celzijus, Sementom Rajhard, Sašom Anočićem, Dadom Ćosićem, Ljubomirom Kerekešom, Martinom Stjepanović, Dorom Arar, Olgom Pakalović, Markom Petrićem, Csillom Barath Bastaić, Krunoslavom Klobučarom, Martinom Čvek, Arminom Omerovićem, Sarom Moser, Slavkom Sobinom, Lanom Gojak, okupila se s čelnim ljudima produkcijskog tima Nove TV i predstavnicima medija na zajedničkom gledanju ključnih sekvenci iz nadolazećeg jesenskog auta Nove TV.

Prvo gledanje serije oduševilo je sve prisutne, a to su potvrdili i glavni glumci serije. „Ovo što smo danas gledali su samo segmenti, ali od prve sekunde gledanja sam se naježio. Mogu reći da su to sve skupa jako dobro ukomponirali. Ti glumci, taj scenarij, stvarno sam jako zadovoljan. Bio je muk u gledalištu, to sve govori.“ kazao je Ivan Herceg, a oduševljena je bila i Tara Rosandić koja je poručila: „Uzbudljivo je jako bilo. Sretna sam kako su scene ispale. Sigurna sam da će naša publika biti zadovoljna, a to je najbitnije.“

Sudeći po viđenom, serija 'Čista ljubav' zasigurno će prikovati gledatelje uz male ekrane, a to je potvrdila i autorica Nataša Buljan „Priča je napeta, puna obrata i velikih životnih preokreta s kojima će se gledatelji lako povezati. Ali prije svega, to je priča o onome što nas sve pokreće - o ljubavi. I to o bezuvjetnoj ljubavi, onoj koju ne biramo mi, nego onoj koja odabere nas.“

Protagonisti serije, Ivan Herceg koji utjelovljuje Tomu, smetlara i bivšeg odlikovanog policijskog inspektora, samohranog oca koji je odvažan, čvrst i iskren te Tara Rosandić u liku Sonje, tete u vrtiću, koja je navikla stavljati tuđe potrebe ispred svojih, izrazito toplog osmjeha i čistog srca, pokazat će da se za istinsku ljubav valja boriti, kao i da u životu treba zaprljati ruke, ali duša mora ostati čista.

Uskoro nas čeka još jedna atraktivna domaća serija s neodoljivom ljubavnom pričom u produkciji Nove TV, 'Čista ljubav', čiji se početak emitiranja s uzbuđenjem iščekuje.


Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju