Nova TV je 21. travnja bila više nego dvostruko gledanija od prvog konkurentnog kanala.

U potrazi za najboljom zabavom i informiranjem o najnovijim događajima u Hrvatskoj i svijetu, gledatelji su odabrali ponovno Novu TV koja kontinuirano obara rekorde svojim TOP informativnim i zabavnim formatima. Ovime je najgledanija televizija još jednom opravdala povjerenje brojnih gledatelja koji su u četvrtak, 21. travnja upravo gledali čak četiri formata Nove TV u udarnom terminu – Tuđi život, Kud puklo da puklo, Provjereno i Dnevnik Nove TV. Ujedno je Nova TV jučer u udarnom terminu bila više nego dvostruko gledanija od prvog konkurentnog kanala.


Prema rezultatima gledanosti, tursku seriju Tuđi život pratilo je gotovo 700 tisuća gledatelja, dok je domaću seriju Kud puklo da puklo pratilo gotovo 590 tisuća gledatelja. Njih 41,3% ispred malih ekrana provelo je zabavnu večer uz Tuđi život, dok je 35,1% gledatelja ispred malih ekrana pronašlo zabavu gledajući Kud puklo da puklo.


Kvaliteta i objektivnost informativnog programa Nove TV ponovno se pokazala ključnom stoga je Dnevnik Nove TV još jednom dokazao kako se nalazi na tronu središnjih informativnih emisija. O najnovijim događajima koji su se dogodili u četvrtak 21. travnja, u Dnevniku Nove TV informiralo se više od pola milijuna gledatelja odnosno njih 40,8% ispred malih ekrana. Potresne i zanimljive priče hrvatskog društva te istraživačka strast novinarskog tima emisije Provjereno ponovno su pronašle put do gledatelja pa je tako gotovo 390 tisuća njih gledalo najgledaniji istraživački magazin u zemlji, odnosno 30,3% gledatelja ispred malih ekrana.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju