Dodjela nagrada održat će se na gala večeri Zlatnog Studija, 6. ožujka.

Treću godinu zaredom Jutarnji list dodjeljuje Zlatni Studio - svoju nagradu za televiziju, film, radio, kazalište i glazbu.

Žiri, sastavljen od televizijskih, filmskih, radijskih, kazališnih i glazbenih profesionalaca, nominirao je do pet najboljih ostvarenja ili osoba u svakoj od ukupno 19 kategorija, držeći se pri svom odabiru kriterija kvalitete, originalnosti, rezultata, ali i popularnosti kod publike. Nova TV je ove godine zastupljena u svim televizijskim kategorijama, su ukupno osam nominacija.

U kategoriji TV voditelj nominirana je Ivana Paradžiković, u kategoriji TV novinar Mislav Bago i Sabina Tandara Knezović. Za TV emisiju nominirana su čak dva formata Nove TV, ''Ples sa zvijezdama'' i ''Provjereno'', dok je u kategoriji Reality show nominiran ''Supertalent''. Ove godine Nova TV se može pohvaliti i s dvije uspješne dramske serije, ali i činjenicom da su obje, i ''Na granici'' i ''Drugo ime ljubavi'', nominirane u toj kategoriji. Osim televizijskih kategorija, i u kategoriji Kazalište, predstave, nominirana je i predstava ''Tri X i ja'' koju je režirala Arija Rizvić, ujedno i glumica koju gledamo u seriji Drugo ime ljubavi.



Glasati se može putem web stranice jutarnji.hr ili kupona objavljenih u prilogu Studio. Prvi krug glasanja je do 10. siječnja kuponima i na portalu Jutarnjeg lista. Glasati se može tijekom dva biračka kruga nakon kojih slijedi veliko finale.

Dodjela nagrada održat će se na gala večeri Zlatnog Studija, 6. ožujka.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju