Dodjela nagrada održat će se na gala večeri Zlatnog Studija, 6. ožujka.

Treću godinu zaredom Jutarnji list dodjeljuje Zlatni Studio - svoju nagradu za televiziju, film, radio, kazalište i glazbu.

Žiri, sastavljen od televizijskih, filmskih, radijskih, kazališnih i glazbenih profesionalaca, nominirao je do pet najboljih ostvarenja ili osoba u svakoj od ukupno 19 kategorija, držeći se pri svom odabiru kriterija kvalitete, originalnosti, rezultata, ali i popularnosti kod publike. Nova TV je ove godine zastupljena u svim televizijskim kategorijama, su ukupno osam nominacija.

U kategoriji TV voditelj nominirana je Ivana Paradžiković, u kategoriji TV novinar Mislav Bago i Sabina Tandara Knezović. Za TV emisiju nominirana su čak dva formata Nove TV, ''Ples sa zvijezdama'' i ''Provjereno'', dok je u kategoriji Reality show nominiran ''Supertalent''. Ove godine Nova TV se može pohvaliti i s dvije uspješne dramske serije, ali i činjenicom da su obje, i ''Na granici'' i ''Drugo ime ljubavi'', nominirane u toj kategoriji. Osim televizijskih kategorija, i u kategoriji Kazalište, predstave, nominirana je i predstava ''Tri X i ja'' koju je režirala Arija Rizvić, ujedno i glumica koju gledamo u seriji Drugo ime ljubavi.Glasati se može putem web stranice jutarnji.hr ili kupona objavljenih u prilogu Studio. Prvi krug glasanja je do 10. siječnja kuponima i na portalu Jutarnjeg lista. Glasati se može tijekom dva biračka kruga nakon kojih slijedi veliko finale.

Dodjela nagrada održat će se na gala večeri Zlatnog Studija, 6. ožujka.