U utrci za medijsku nagradu Mislav Bago, ''Provjereno'', ''Tvoje lice zvuči poznato'', ''MasterChef'', ''Supertalent'' te serije ''Dar Mar'' i ''Bogu iza nogu''

 I ove godine najgledanija televizija u zemlji, lica i formati Nove TV, nominirani su za medijsku nagradu ''Zlatni Studio'' u kategorijama TV novinar / novinarka, TV emisija, TV zabava, reality show te domaća TV serija.

U utrci za ''Zlatni Studio'' u kategoriji TV novinar/novinarka konkurira jedno od najjačih lica informativnog programa Nove TV Mislav Bago. Mislav Bago iz godine u godinu svoju profesionalnu izvrsnost dokazuje brojnim intervjuima u kojima sugovornike ne štedi teških pitanja, istraživanjima koje redovito analizira za javnost, ukazujući na raspoloženje i stavove građana, te britkim komentarima na aktualna društvena i politička događanja kojima uvijek dotiče samu srž problema. U kategoriji TV emisija nominirano i ove je godine ''Provjereno'', najjača domaća istraživačka emisija koja je, razotkrivši brojne afere, ukazujući na probleme u društvu i potičući na humanitarno djelovanje, i u svojoj 14. sezoni dokazala zašto je postala sinonim borbe za pravdu.
Publika će imati priliku glasati i za popularan show ''Tvoje lice zvuči poznato'', format koji je u 2021. predstavljen u formatu All stars izdanja u kojem smo gledali najbolje od najboljih nastupa, jer na binu su stali osmero zvijezda, kandidata koji su se istaknuli u proteklim sezonama, a u ovoj sezoni vratili su se još opušteniji, zabavniji sa spektakularnim točkama.

U reality kategoriji konkuriraju dvije zabavne emisije Nove TV čije ćemo završnice sezona uskoro vidjeti – hit show koji ruši rekorde gledanosti, ''Supertalent'', te MasterChef koji je ove godine vratio zabavu, emocije, talente i jedinstvene mirise i okuse u napetu TV kuhinju.

Dobro je poznato da Nova TV producira najgledaniji serijski domaći program, stoga ne čudi da je žiri ove medijske nagrade odlučio nominirati dvije serije iz radionice ove televizijske kuće – ''Dar Mar'' i sitcom ''Bogu iza nogu''.

Za rad na Novoj TV tijekom 2021. nominiran je također i Andrija Jarak koji više nije dio informativnog programa te televizije. Glasati za svoje favorite možete putem kupona i portala jutarnji.hr. Danas je u Studiju objavljen prvi kupon u prvom krugu glasanja za Zlatni Studio, a iduća dva za prvi krug glasanja bit će objavljena 17. i 24.prosinca. Finalisti, odnosno po troje nominiranih za u potkategoriji, koji po odluci publike ulaze u drugi krug, bit će objavljeni u Studiju 7.siječnja 2022., kada počinje drugi krug glasanja. Proglašenje pobjednika je 4.veljače.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju