Najbolja zabava je na Novoj TV, a osim aktualnog, najgledanijeg zabavnog programa u Hrvatskoj, ova televizijska kuća priprema i atraktivne nove formate. Jedan među njima je i jedinstveni zabavni show pod nazivom ''Zvijezde pod hipnozom''.

Snimanje uskoro počinje, u tijeku su pripreme, a sudeći po uspješnosti u zemljama diljem svijeta u kojima se ovaj show prikazivao, ovog proljeća očekuje nas vrhunska zabava.

Format je licenca FremantleMedia, prvotno emitiran u Francuskoj 2014. godine, vraća se i s drugom sezonom 2015. na TF1, te postaje broj jedan show u danu, pobjednik udarnog termina. Godine 2014. je show emitiran i u Kanadi na TVa, dok je ukrajinska verzija showa prošle godine na New channelu polučila mega uspjeh, te su u tijeku pripreme za drugu sezonu.Za Novu TV show ''Zvijezde pod hipnozom'' producirat će FremantleMedia Hrvatska. Producenti najavljuju pregršt zabave jer ovaj jedinstveni show preuzima kontrolu nad poznatima i dovodi ih u nevjerojatne situacije i to sve pod – hipnozom!

Ova jedinstvena emisija povest će hipnotizirane javnosti poznate osobe kroz putovanje prepuno zabave, kako za njih, tako i za sve gledatelje. Zvijezde će se naći na pola puta između sna i jave, i to sve pred kamerama ovog urnebesno zabavnog showa. Ovo je show koji donosi niz zabavnih, smiješnih, neobičnih i iznenađujućih situacija kroz koje će prolaziti hrabri sudionici ovog izazova, te će se zajedno s gledateljima zabaviti gledajući kako su ih savladali.Jesu li naše zvijezde dovoljno otvorena uma, hoće li svi uspjeti biti hipnotizirani, ili se među zvijezdama krije i poneki skeptik i netko tko je jednostavno nepodložan hipnozi, tek ćemo vidjeti.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju