Jedno od zaštitnih lica informativnog programa Nove TV, Tatjana Krajač članica je žirija nagrade Leap Awards.

Najveća internacionalna konferencija za mlade u Jugoistočnoj Europi, LEAP Summit, od 15. do 17. ožujka na Zagrebačkom velesajmu okupit će mlade poduzetnike, pokretače promjena, profesionalce i studente. Tijekom tri dana konferencije, više od 70 poznatih inozemnih i hrvatskih predavača dotaknut će se širokog spektra multidisciplinarnih tema vezanih uz poduzetništvo, IT, nove tehnologije i digitalni marketing.

Nova TV, koja kao kompanija i sama podržava poduzetništvo i inovacije i ulaže u tehnološki razvoj, medijski je partner konferencije, a jedno od zaštitnih lica njezinog informativnog programa, Tatjana Krajač članica je žirija nagrade Leap Awards. Riječ je o nagradi koja se ove godine dodjeljuje mladim ljudima koji mijenjaju zajednicu nabolje.

„Nova TV kao kompanija već dugi niz godina podržava pokretače promjena, inovativne i talentirane pojedince i poduzetnike koji naše društvo čine boljim. Inspirativne priče o njima redovito donosimo i u našem središnjem Dnevniku, u sklopu rubrike „Bolja Hrvatska“. LEAP Summit konferencija je koja okuplja upravo takve pojedince – vizionare iz Hrvatske i svijeta i zadovoljstvo nam je podržati ih“, rekla je Ivana Galić Baksa, direktorica marketinga, PR-a i korporativnih komunikacija na Novoj TV.

Među svjetski poznatim imenima ovogodišnjih predavača nalaze se i Kamran Elahian, osnivač i voditelj Global Innovation Catalyst programa – organizacije za unaprijeđenije života ljudi kroz ICT inovacije, Pascal Condamine iz Indiegogoa – svjetski poznate crowdfunding platforme i Harry Mitsidis, zaljubljenik u putovanja koji je posjetio sve zemlje svijeta do 36. godine života. Osim predavanja, konferencija uključuje i radionice, panele, neformalna druženja i otvorene mikrofone.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju