Nakon Supertalenta na adresi Nove TV čak dvije Youtube nagrade.

Nagradu za više od 100 tisuća pretplatnika na YouTubeu dobila je Nova TV i tako ušla u povijest prve televizije u Hrvatskoj kao prve tv postaje koja je dobila Silver Play Button. Tim povodom glumac hit serije ''Na granici'' Marko Braić u studiju Nove TV otvorio je nagradu, raspakirao popularni YouTubeov Play Button, a cijeli video svi online korisnici mogu pogledati na službenom YouTube kanalu Nove TV koji sada okuplja čak 146 tisuća pretplatnika.

Podsjetimo, ovo nije ni prvi Play Button koji je stigao na adresu najgledanije komercijalne televizije u Hrvatskoj. Za YouTube kanal Supertalenta, koji danas broji 370 tisuća pretplatnika, stigla je ova ista nagrada prošle godine, tako da je Nova TV sada ponosni vlasnik čak dva Silver Play Buttona.

Nova TV je trenutno na 57.mjestu u Hrvatskoj po broju pretplatnika i na 21. mjestu po broju pregleda videa na kanalu su pregledana 127 milijuna puta, a zanimljiv je i podatak da je ukupno vrijeme gledanja videa na kanalu Nove TV više od 254 godine.

Sadržaji koju možda najviše populariziraju YouTube kanal Nove TV tijekom ove godine su ponajviše oni koji se svakodnevno objavljuju, a to su isječci iz najpopularnijih serija ''Na granici'' i ''Drugo ime ljubavi'', a tu su i brojni prilozi iz IN magazina kao i istraživačkog magazina ''Provjereno'' koji osim na televiziji veliku pozornost publike ostvaruju i na online platformi. Možda najzaslužniji format za sjajan uspjeh YouTube kanala Nove TV je serija ''Na granici'' koja je postala pravi regionalni hit i na ovoj društvenoj mreži. Čak i tjedni promo spot koji se iz serije objavljuje redovno ostvaruje visoke pozicije u YouTube trendingu u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini te Srbiji. Spot naslovne pjesme ''Na granici'' koju izvode Danijela Martinović i Jole u proteklih godinu dana pregledani su više od 2 milijuna puta. Na kanalu se može poslušati i prateća glazba iz serije koja je skupila više od 320 tisuća pregleda, a čak devet isječaka iz serije ima više od milijun pregleda, dok najgledaniji ima više od 4,2 milijuna.



Na YouTubeu Nove TV pogledajte kako je poznati glumac otvorio nagradu YouTubea, ali i riješio kviz portala novatv.hr koji i sami pokušajte riješiti i provjeriti svoje znanje o popularnim serijama Nove TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju