Glasujete za svoje favorite.

Urednica istraživačkog magazina Nove TV Ivana Paradžiković među tri je finalista u kategoriji TV voditelj/voditeljica, ali i sama emisija ''Provjereno'' je također finalu, i to u kategoriji za TV emisiju. Ekipa ''Provjerenog'' već 13. sezonu istražuje teme važne za javni interes, ali i objavljuje društveno osjetljive priče zbog kojih se građani angažiraju kako bi pomogli drugima.



Dvije emisije će se boriti za nagradu u kategoriji TV emisija, jer je i zabavni show Nove TV koji je obilježio proljeće 2019., ''Ples sa zvijezdama'', ušao u finale Zlatnog Studija. Glasujete OVDJE


 

 Najgledanija zabavna emisija 2019. godine je ''Supertalent'' te je finalist Zlatnog Studija u kategoriji reality showa. Glasujte OVDJE

 

Finalist u kategoriji domaća serija je ''Na granici'', čiji su glumci i radnja prikazana na domišljat i duhovit način, pred male ekrane privukli velik broj gledatelja te seriju pozicionirali na vrh gledanosti tog formata.

Za finaliste se može glasati putem weba do 17. veljače. Kupone sa zaokruženim favoritima potrebno je poslati najkasnije do 14. veljače.

Nagrada Zlatni studio dodijelit će se u ožujku na gala večeri, koja će se održati 6. ožujka.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju