Uspješan start nove serije Dar Mar i reality showa Farma More i Maslina!

Da je Nova TV i dalje na tronu zabavnog programa u Hrvatskoj svjedoče i rezultati gledanosti programa ovog ponedjeljka. Jučerašnji udarni termin bio je u apsolutnoj dominaciji Nove TV – preko 1.300 000 gledatelja bilo je uz ''Dnevnik Nove TV'', seriju ''Kud puklo da puklo'', ''Dar Mar'' i show ''Farma More Maslina''.

Navedena četiri formata jučer su bili najgledaniji programski sadržaj na svim televizijama. Nova TV je jučer započela s novim formatima, popularnim showom ''Farma More i Maslina'', a gledatelji su imali priliku pogledati i prvu epizodu nove humoristične serije ''Dar Mar''.

Uz nove jesenske adute na Novoj TV bilo je gotovo pola milijuna gledatelja. Humor stanuje na programu Nove TV, a u to se uvjerilo više od 550 tisuća gledatelja koji su se došli upoznati s likovima malog imaginarnog mjesta Dizmovo u seriji ''Dar Mar''. Prva epizoda ostvarila je 39,9 posto udjela u gledanosti, a serija se našla na samom vrhu ljestvice gledanosti.

Druga dramska serija Nove TV, ''Kud puklo da puklo'' privukla je jučer također preko pola milijuna gledatelja te je ostvarila 32,8 posto udjela u gledanosti.

Drugi adut jesenske sheme je ''Farma More i Maslina'', popularni reality show koji se vratio u svojoj sedmoj sezoni na male ekrane i već prvom epizodom oduševio gledatelje. Gledatelji su tako imali priliku upoznati 14 natjecatelja čije ćemo farmerske avanture na novoj farmi u srcu Dalmacije pratiti u narednim tjednima. Prvu epizodu reality showa u prosjeku je pratilo gotovo 400 tisuća gledatelja, te je ostvarila 40,9 posto udjela u gledanosti. Farmeri su već izabrali i prvu gazdaricu, no ona će pak morati odlučiti tko je najslabija karika koja napušta show, a tko će to biti, gledatelji Nove TV doznat će u večerašnjoj epizodi showa ''Farma More i Maslina''.

Izvor podataka: AGB Nielsen
Ciljna skupina: 4+
Razdoblje: 5.10.2020.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju