Publika će odlučiti tko su najbolji.

Baš kao i odlični rezultati gledanosti, i nominacije u četiri kategorije za Večernjakovu ružu, nagradu Večernjeg lista, dokazuju atraktivnost formata i lica Nove TV.

Magazin ''Provjereno'' koji se na Novoj TV emitira već 13. sezonu i svojim istraživačkim reportažama i dalje razotkriva stvari o kojima bi mnogi najradije šutjeli, nalazi se na popisu nominiranih za Večernjakovu ružu u kategoriji ''TV emisija godine''.

Snaga emisije ''Provjereno'' vidi se i prema nominaciji njegove reporterke Maje Medaković u kategoriji ''TV osoba godine''. Maja svojim socijalno osjetljivim prilozima potiče pozitivne promjene u društvu. Reporterka je emisije ”Provjereno” već deset godina tijekom kojih iza sebe ostavlja vrlo konkretan i opipljiv rad. Njezine socijalno osjetljive reportaže potaknule su brojne građane da svojim angažmanom i donacijama sudjeluju u izgradnji boljeg društva, pomažući pojedincima koji su se našli u nesretnim životnim okolnostima. Zahvaljujući Majinim reportažama u posljednjih je deset godina šest obitelji dobilo krov nad glavom.

U kategoriji ''TV glumačko ostvarenje godine'' nominiran je popularni Momčilo Otašević kojeg publika trenutno gleda u ulozi Saše u domaćoj seriji ''Drugo ime ljubavi'', no pamti ga i po brojnim prijašnjim hit serijskim projektima Nove TV u kojima je pokazao izniman glumački talent. Publika ga je imala priliku upoznati u seriji ''Zora dubrovačka'', zaljubila se u njega u seriji ''Kud puklo da puklo'', pratila ga u hit seriji ''Čista ljubav'', ali i u velikom serijskom hitu ''Na granici'', a sada je još jednom zabljesnulo, i to u serijskoj uspješnici ''Drugo ime ljubavi''.

U kategoriji ''Novo lice godine'' nominirana je Elizabeta Brodić, 25-godišnja karizmatična glumica koju gledamo u dramskoj dnevnoj seriji Nove TV ''Drugo ime ljubavi'' u ulozi glavne junakinje Lole. Glumica i sama kaže da joj je prošla godina bila jedna od najplodonosnijih, a to pokazuje i ova nominacija.


Tko su najbolji odlučit će publika svojim glasovima, uskoro dolaze i informacije o načinu glasanja, a nagrade će se dodijeliti na svečanosti u zagrebačkom HNK 20. ožujka.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju