Projekt promovira mlade hrvatske poduzetnike!

Objavljeni su finalisti 14. nagrade Grand PRix HUOJ-a, a u kategoriji društveno odgovorno poslovanje Nova TV u suradnji sa SPAR Hrvatska d.o.o, Ascanius Media i 404 prijavila je i ušla u finale s projektom pod nazivom 'Startaj Hrvatska'.

'Startaj Hrvatska' je društveno odgovorni projekt koji je prvi put u Hrvatskoj predstavljen 2019., nastao je u suradnji Nove TV i SPAR-a Hrvatska, uz nositelja licence projekta Ascanius Media. Osmišljen je kako bi se mladim poduzetnicima i start up-ovima koji imaju dobru ideju za proizvod omogućilo da izađu na police SPAR-a, jednog od najvećih hrvatskih trgovačkih lanaca. Projekt je pokrenut u izazovnoj ekonomskoj situaciji, u jeku globalne pandemije. Promovira mlade hrvatske poduzetnike i start up-ove te potiče i osvještava društvo da svatko uz dobru ideju, trud i rad može ostvariti uspjeh te u fokus stavlja inovaciju i razvoj tržišta.

Grand PRix HUOJ-a je izraz priznanja za izvrsnost u osmišljavanju i provedbi projekata vezanih za strateške komunikacije i odnose s javnošću u tvrtkama, vladinim ustanovama, tijelima lokalne uprave i samouprave, udrugama, agencijama za odnose s javnošću. Nagrada se dodjeljuje od 2007. godine.

Finalisti 14. Grand PRix-a će svoje projekte predstaviti na Smotri finalista koja će se održati u utorak, 13. travnja 2021. godine.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju