Nezaboravan doček 2021. uz glazbeno zabavnu emisiju na Novoj TV

Gledatelji Nove TV i ove će godine zakoračiti u Novu godinu uz najpopularniju novogodišnju emisiju, „I godina Nova 2022.“. Već dobro poznata televizijska ekipa ispratit će 2021. godinu te uz zabavne glazbene nastupe i smijeh uvesti gledatelje u 2022. godinu. Gledatelji će do dugo u noć moći uživati uz glazbene nastupe Maje Šuput, Jelene Rozge, Željka Bebeka, Jasmina Stavrosa, Zlatka Pejakovića, Jole, Nede Ukraden, grupe Vigor i Šarmeri, Miroslava Škore, Uršule Najev. S bine novogodišnje emisije zapjevat će i Samanta Kunšt, Lidija Bačić, Indire Vladić i grupa Polkaholiki čiji su nastup gledatelji imali priliku vidjeti i u Supertalentu.

Osim dobro raspoloženih i raspjevanih domaćih glazbenih zvijezda, kroz novogodišnju emisiju gledatelje će voditi i vrhunska glumačka ekipa čiji će nas likovi u zabavnim igranim scenama do suza nasmijati. Koga će sve utjeloviti glumci Uršula Najev, Filip Juričić, Fabijan Pavao Medvešek, Momčilo Otašević, Ljubomir Kerekeš i Elvira Aljukić tek ćemo vidjeti. Nakon emisije „I godina Nova 2022.“ zabava na Novoj TV se nastavlja s brojnim glazbenim hitovima u emisiji „S Novom do jutra“.

Ne propustite se zabaviti i nasmijati u najiščekivanijoj noći u godini uz novogodišnju emisiju „I godina Nova 2022.“ na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju