Ne propustite završnicu kvalifikacija

Hrvatska nogometna reprezentacija u studenome se okuplja za dvije najvažnije utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Prije nego što dočekaju Rusiju na Poljudu, Vatreni će u četvrtak, 11. studenoga u gostima odigrati ključnu utakmicu s Maltom. Gledatelji će je moći pratiti uživo na Novoj TV i portalu gol.hr, s uvodnom emisijom koja počinje u 20 sati.

U studijskoj emisiji uoči i nakon utakmice čekaju nas Milan Stjelja sa stručnim komentatorima Aljošem Vojnovićem i Robertom Jarnijem, dok će komentatorsku kabinu ovog puta preuzeti Saša Lugonjić.
„Pred nama je sama završnica kvalifikacijskog puta. Preostale su još samo dvije utakmice pa ćemo sljedeći tjedan dobiti odgovor na pitanje hoće li hrvatska nogometna reprezentacija igrati na Svjetskom prvenstvu u Kataru 2022. godine. U prošlom, rujanskom kvalifikacijskom ciklusu Rusija je preskočila Hrvatsku i preuzela joj vodeće mjesto skupine, a da bi naša momčad uopće došla u prigodu napasti Rusiju u posljednjem kolu, morat će prvo pobijediti Maltu. U studijskoj emisiji povodom utakmice Malta-Hrvatska donosimo analizu aktualnog stanja reprezentacije i suparnika te zanimljive reportaže, nakon čega će uslijediti i prijenos utakmice“, najavio je Milan Stjelja, urednik i voditelj studijske emisije.

Utakmicu Malta-Hrvatska ne propustite u četvrtak, 11. studenog na Novoj TV i gol.hr-u u 20.00.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju