Nevjerojatne akcije, uzbudljivi trileri i izvrsne komedije

Dugo, toplo ljeto gledateljima Nove TV i Doma TV-a sigurno će biti i jedno od najuzbudljivijih ikada, sudeći po izvrsnim filmskim naslovima koji nas očekuju ovoga srpnja. Tom Cruise, Brad Pitt, Al Pacino, George Clooney, Angelina Jolie, Will Smith, Bruce Willis, Martin Lawrence i Reese Witherspoon samo su neki od glumaca koje ćemo u srpnju imati priliku gledati u filmovima na Novoj TV i Doma TV-u koje ovoga ljeta donose samo najbolja filmska ostvarenja!

FILMOVI U SRPNJU NA NOVOJ TV

Nova doza uzbuđenja stiže u obliku fantastične TV premijere akcijskog filma 'Max Steel' o čudesnom tinejdžeru čije tijelo počinje generirati čudne nalete energije koje ne može kontrolirati. Na rubu opasne eksplozije, Maxa spašava tehno-organski vanzemaljac koji potajno prati njegov napredak. U filmu prepunom napetih obrata dvojac otkriva da zajedno mogu kontrolirati energiju i upregnuti ju u nadljudsku snagu, ali odvojeni jedan od drugoga ne mogu preživjeti. Još jedna uzbudljiva TV premijera je akcijski film 'Borac' o umirovljenom irskom borcu čija majka umire od raka te on želi otići s njom u Irsku zadnji put prije nego što ona umre. Kad mu se pruži prilika da se vrati u ring, on se suočava s osobnim demonima koji ga vode u ringu. Uzbudljivi nastavak akcijske avanture u filmu 'Nemoguća misija 5' s Tomom Cruiseom donosi priču o borbi protiv stvaranja novog svjetskog poretka kroz niz terorističkih napada. Ethan okuplja svoj tim i udružuje snage s bivšom britanskom agenticom Ilsom Faust u najopasnijoj misiji dosad.



Uzbuđenja neće nedostajati ni u sjajnom akcijskom filmu 'Pobuna' o čovjeku koji živi u zatvoru kako bi prikrio svoju pravu moć, onu Kralja grada. U njegovu ćeliju koja je dizajnirana posebno za njega boji se ući čak i upravitelj zatvora, ali ipak ga sustiže ruka pravde. U napetoj akciji 'Dobar posao u Italiji' s Markom Wahlbergom, Edwardom Nortonom, Jasonom Stathamom i Charlize Theron u glavnim ulogama, grupa kradljivaca je nakon obavljene pljačke isplanirala pomoću najveće prometne gužve ikada stvorene u Los Angelesu izvesti spektakularan bijeg. Od vrućih sunčanih dana gledatelji će se osvježiti uz odličnu akciju 'Lanac osvete' s neponovljivim Nicolasom Cageom koji je utjelovio Willa Gerarda, profesora koji unajmljuje razbojnike kako bi se osvetio napadačima na svoju suprugu.



Gledatelji će uživati i u uspješnoj ekranizaciji priče o legendarnom Marvelovu superheroju u filmu 'Iron Man' koji je nominiran za Oscara u kategorijama najbolje montaže zvuka i najboljih vizualnih efekata. U fantastičnoj akciji teroristička organizacija otima briljantnog izumitelja kojeg glumi Robert Downey Jr. kako bi ga natjerala da im izradi razarajuće oružje. Međutim, on pobjegne na slobodu zahvaljujući posebnom odijelu koje kasnije želi koristiti za borbu protiv zla te priseže braniti svijet kao moćni superheroj Iron Man. Svojim gledateljima Nova TV donosi i drugi nastavak priče o ovom legendarnom superjunaku, 'Iron Man 2' u kojem glavne uloge ponavljaju Robert Downey Jr. i Gwyneth Paltrow. Napeta akcija 'Kodeks časti' sa Stevenom Seagalom u glavnoj ulozi govori o borbi pojedinca kojemu potrebna ničija pomoć dok se suočava s uličnim bandama, mafijašima i pokvarenim političarima, a njegov posao ne staje sve dok ne ispuni misiju.




U akcijskom filmu 'Velika krađa' s Mattom Dilonom u glavnoj ulozi skupina zaštitara koji obavljaju transport blindiranih vozila odluči izvesti napad na same sebe prilikom transporta velike količine novca. No, stvari krenu nizbrdo kada jedan od njih ubije beskućnika dok skrivaju novac. Mnogi napeti trenutci i smijeh do suza zagarantirani su uz akcijsku komediju 'Zločesti dečki' s Willom Smithom i Martinom Lawrenceom u glavnim ulogama. U središtu su radnje dva policajca kojima je povjeren nemoguć zadatak. Naime, netko je počistio 100 milijuna dolara vrijedan heroin iz policijskog skladišta i policija ima 72 sata da riješi slučaj, u suprotnom će ga osramoćena morati predati federalnim vlastima. Jedini trag je prelijepa Julie Mott koja im svojom oštrom naravi pravi veće probleme od kriminalaca.



Ljeto će sigurno biti zabavnije uz komediju 'Vragolasti Dennis' o nestašnom zabavnom dječaku koji komplicira život svojim roditeljima i unosi nemir u život mrzovoljnog susjeda, gospodina Wilsona i njegove žene Marthe. Sarah Jessica Parker u romantičnoj komediji 'Kod kuće je najljepše' glumi lijepu i ambicioznu mladu ženu koja je profesionalna ukrotiteljica „maminih sinova" koji se ni u srednjim tridesetima ne mogu odvojiti od roditeljskog doma. Zadatak zavođenja mladog klijenta Trippa ne shvaća kao nikakav problem, sve dok se ne zaljubi u njega. Romantična komedija 'Željna slobode' donosi priču o mladoj osamnaestogodišnjakinji koja ima sve, osim slobode kakvu ima svaki tinejdžer, budući da je kći jedinica predsjednika SAD-a. Reese Witherspoon u romantičnoj komediji 'Samo nebo zna' igra liječnicu koja radi vrlo naporno, toliko da nigdje ne stiže. Kada joj sestra dogovori spoj na slijepo, ona doživi tešku prometnu nesreću i padne u tromjesečnu komu. Za to vrijeme, u njezin stan za iznajmljivanje useljava arhitekt koji će joj kasnije pomoći otkriti identitet. 



Frankieja Muniza gledat ćemo u još jednoj avanturi o tinejdžeru superšpijunu koji u filmu 'Agent Cody Banks 2' ima zadatak pronaći i vratiti tajni stroj koji je namijenjen kontroli uma. Popularnu Miley Cyrus moći ćemo pratiti u filmu 'LOL' koji je bio nominiran za Teen Choice Award, a govori o svijetu povezanom YouTubeom i Facebookom, u kojem Lola i njezini prijatelji moraju balansirati između pritiska srednjoškolskih ljubavi i i prijateljstava, istovremeno izbjegavajući svoje ponekad „naporne“ i zbunjene roditelje. Kad Lolina mama "slučajno” pročita dnevnik svoje kćeri, shvaća koliko se produbio njihov međusobni komunikacijski jaz. U nastavku sjajne hit komedije 'Mamurluk 2', dobro poznata ekipa otputuje na egzotični Tajland na vjenčanje. Stvari ipak ne idu uvijek onako kako su ih planirali. Što se dogodi u Vegasu, možda ostaje u Vegasu, ali što se dogodi u Bangkoku, ne možete ni zamisliti!



Uzbudljivi triler 'Fatalni gost' s Danom Stevensom i Sheilom Kelley donosi priču o seriji neobjašnjivih smrti koja se poklopila s dolaskom novopridošlog gosta koji dolazi u obitelj vojnika koji je poginuo u Afganistanu. Napeti triler 'Osvetnica' govori o atraktivnoj i usamljenoj medicinskoj sestri koja dogovori spoj na slijepo kod sebe doma. No prije dogovorenog vremena na njezin trijem stiže stranac kojeg Miranda zamijeni s muškarcem s kojim se trebala naći. Stranac je siluje, a Miranda ostaje istraumatizirana i njezin život počne se raspadati. Uskoro će doznati da je njezin silovatelj u zatvoru i odlučuje ga posjetiti ne bi li se suočila sa svojim strahovima.


FILMOVI U SRPNJU NA DOMA TV-u


Najbolje filmske hitove ovoga srpnja donosi i najgledaniji specijalizirani kanal u Hrvatskoj, Doma TV. Sjajni naslovi poput filmskog hita 'Troja' koji je bio nominiran za prestižnu nagradu Oscar u kategoriji kostimografije, s Bradom Pittom i Orlandom Bloomom u glavnim ulogama. Ova napeta avantura govori o Ahilejevoj nezadrživoj potrazi za vječnom slavom i jurišanju na Troju pod Agamemnonovom zastavom, no na kraju će ljubav odlučiti o njegovoj sudbini. Dva će se svijeta zaratiti zbog slave i časti. Tisuće će pasti u potrazi za slavom, a zbog ljubavi će jedan narod biti uništen. U vrućim danima gledatelji Doma TV-a uživat će uz još jedno višestruko nagrađivano remek-djelo s Tomom Hanksom u glavnoj ulozi, tragikomičnu dramu 'Forrest Gump' u režiji Roberta Zemeckisa koja govori o neinteligentnom čovjeku dobrih namjera. Užitak uz ljetni program Doma TV-a nastavit će se uz fantastični ratni film s Tomom Hanksom, Mattom Damonom i Vinom Dieselom u glavnim ulogama – moderni klasik 'Spašavanje vojnika Ryana' redatelja Stevena Spielberga koji je za ovaj film dobio i Oscara za najbolju režiju. Tu je i filmski hit 'Otok Shutter' u kojemu su ponovno surađivali oskarovci Martin Scorsese i Leonardo DiCaprio, u kojem Edward i Chuck, dva američka maršala, putuju do umobolnice na otoku Shutter. Žele istražiti bijeg pacijentice Rachel koja je tamo završila zbog utapanja vlastite djece.



Kada je riječ o velikim filmskim ostvarenjima, Doma TV svojim gledateljima donosi i trilogiju Matrix (Matrix, Matrix Reloaded, Matrix Revolutions), jednu od najuzbudljivijih znanstveno-fantastičnih priča devedesetih o povučenom softverskom stručnjaku koji vodi dvostruki život. Noći provodi pred svojim računalom gdje pod pseudonimom Neo postaje haker koji pokušava otkriti nešto za što ni sam nije siguran da postoji.

Nenadmašnu avanturu priuštit će priča o opakoj i strastvenoj Lari Croft s Angelinom Jolie i Gerardom Butlerom u glavnim ulogama. 'Lara Croft: Tomb Raider: Kolijevka života' priča je o neustrašivoj britanskoj arheologinji Lari Croft koja je došla do predmeta koji vodi do mitske Pandorine kutije. Na nesreću, on pada u ruke zlog znanstvenika koji eksperimentira s ubojitim virusima. Britanska obavještajna služba zatraži pomoć od Lare koja zajedno s britanskim marincem koji je postao plaćeni ubojica kreće u napetu pustolovinu punu nepredvidivih avantura. Spektakularni Oscarom nagrađeni film 'Veliki Gatsby' s Leonardom DiCapriom i Carrey Mulligan u glavnim ulogama gledateljima će dočarati razdoblje dvadesetih godina prošloga stoljeća, a napeti krimić 'Oceanovih 13' s Georgeom Clooneyjem, Bradom Pittom, Mattom Damonom i Alom Pacinom u glavnim ulogama, donosi priču o Dannyju Oceanu i ekipi koja ima samo jedan razlog zbog kojeg bi izveli najriskantniji i najambiciozniji plan dosad - kako bi obranili svoje. No, ovoga puta bit će im potrebno više od sreće.

Osvježavajuće filmske hitove za vruće ljetne večeri ne propustite ovoga srpnja na Novoj TV i Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju