Akcijska komedija "Ubojice" najgledaniji je film

Da je Nova TV i dalje na tronu informativnog i zabavnog programa u Hrvatskoj svjedoče i rezultati gledanosti programa od proteklog tjedna.

Najnovije vijesti te pouzdane i aktualne informacije gledatelji i dalje najradije prate upravo u programu Nove TV. Najveći broj gledatelja ispred malih ekrana o najnovijim događajima u Hrvatskoj i svijetu informirao se u Dnevniku Nove TV, tako je središnja informativna emisija ostvarila udio u gledanosti od 31,2%.

Iza Dnevnika najjači adut Nove TV proteklog je tjedna bila turska uspješnica "Prevara". Ova priča o snažnoj i probitačnoj odvjetnici Čolpan i njezinim odvažnim kćerima osvojila je brojne gledatelje te je bila najgledanija serija na svim kanalima s ostvarenim udjelom u gledanosti od 27,9%.

Najgledaniji film također je na Novoj TV. Na samom tronu filmskog programa našla se akcijska komedija ''Ubojice'' koja je ostvarila udio u gledanosti od 21,8%.

Nova TV je bila najgledaniji kanal, ali i najgledanija grupa i na cijelom danu i u prime-timeu, zajedno sa Domom TV, specijaliziranim kanalom koji kreira uzbudljiv programski sadržaj. Grupa je od prvog sljedećeg konkurenta na cijelom danu bila gledanija za 42%, te za 24% u prime-timeu.

 


Izvor: UMTG, pružatelj podataka AGB Nielsen, 11.-17.7.2022., CSHR%

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju