Infomer je interaktivna emisija koja teme i zanimljive priče hrvatskog društva obrađuje i kroz komunikaciju sa samim gledateljima!

Nova TV od subote, 12. ožujka predstavlja novu zanimljivu emisiju koja informira, propituje i analizira aktualne gospodarske teme, no donosi priče i s područja mikro malih i srednjih poduzeća, novih tehnologija, ali i startup scene koja je unatrag nekoliko godina doživjela svoj veliki boom u Hrvatskoj. Urednica nove gospodarske emisije na Novoj TV je Gordana Gelenčer, novinarka s više od dvadeset godina novinarskog iskustva, a u redakciju Informera dolazi iz poslovnog tjednika Lider. Gordana se specijalizirala za teme s područja makroekonomije i financija kao što su tržište kapitala, BDP, monetarna politika i brojne druge.


U prvoj epizodi koja se prikazuje od ove subote, ljubitelji relevantnih i objektivnih gospodarskih novinarskih priča, imat će priliku saznati što trgovci i mali proizvođači OPG-ovi misle o najavi novog ministra i mogućem smanjenju PDV-a na hranu. Ujedno emisija propituje zašto se ne stimulira domaća proizvodnja kroz niže stope PDV-a kao što se stimulira ugostiteljstvo. Osim PDV-a, jedna od tema Informera je i ukidanje energetskih certifikata na apartmane za iznajmljivanje, o čemu je svoje mišljenje za emisiju Informer, dao i ministar Lovro Kuščević.


Emisija Informer osim zanimljivih novinarskih reportaža o aktualnim društvenim i gospodarskim pitanjima Hrvatske, donosi i osvrte političkih predstavnika i ekonomskih stručnjaka donoseći priču iz svake perspektive. Tako prva epizoda donosi temu o HNB-u i mjerama kojima se olakšava odobravanje kredita poduzetnicima, no banke unatoč tome i dalje zadržavaju visok prag rizika i teže odobravaju takve kredite, a o svemu tome za Informer govore ekonomski stručnjaci, ali i sami poduzetnici. Kakva je klima u Hrvatskoj prisutna za razvoj ženskog poduzetništva te kako se može unaprijediti ova sfera, gledatelji mogu saznati u subotu, 12. ožujka na Novoj TV u  10:50 sati.

 


Infomer je interaktivna emisija koja teme i zanimljive priče hrvatskog društva obrađuje i kroz komunikaciju sa samim gledateljima, pa tako svatko tko ima kvalitetnu poduzetničku priču ili problem s kojim se susreće u poslu, može podijeliti s redakcijom Informera na info@headline-product.hr.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju