Sretna dobitnica preuzela je zasluženu nagradu i pritom podijelila svoje oduševljenje.

Prosinac je bio mjesec čarolije na Novoj TV, obilježen nevjerojatnim odazivom gledatelja u velikom nagradnom natječaju 'Kuglolov', a sada je dodijeljena i glavna nagrada. Zagrepčanka Edita Valjak prikupila je najveći broj kuglica, čak 305 od ukupno 320, te preuzela ključeve osvojenog automobila – SUV Citroën C3 Aircross.

Tijekom cijelog posljednjeg mjeseca u 2023. godini, gledatelji su lovili virtualne kuglice s QR kodom koje su se pojavljivale u programu Nove TV i na portalima grupacije - DNEVNIK.hr, showbuzz.hr, zadovoljna.hr, gol.hr, punkufer.hr, krenizdravo.hr, zimo.hr te novatv.hr. S prikupljenim kuglicama, gledatelji su ukrašavali svoja virtualna božićna drvca unutar DNEVNIK.hr aplikacije i svaki tjedan osvajali vrijedne nagrade i sudjelovali u lovu na glavni nagradu.

Nakon završetka natječaja, sretna dobitnica preuzela je zasluženu nagradu i pritom podijelila svoje oduševljenje. „Osjećam se uzbuđeno, ne mogu vjerovati da se ovo stvarno dogodilo nakon napornih mjesec dana. Igra je bila jako zanimljiva jer ipak se moraš boriti za nešto, nije da je to igra na sreću, pa sad čekaš hoće li ili neće... Trebalo je puno rada za nagradu“, poručila je Edita kojoj se trud oko prikupljanja kuglica itekako isplatio.

Jedinstveni interaktivni natječaj 'Kuglolov' postao je senzacija među gledateljima, a ponos zbog iznimnog uspjeha izrazila je direktorica marketinga i korporativnih komunikacija Nove TV Ivana Galić Baksa poručivši: „Ponosni smo na izniman uspjeh kojeg je polučio 'Kuglolov', što je snažna potvrda vodeće pozicije Nove TV kao prepoznatljivog inovatora na domaćem medijskom tržištu. 'Kuglolov' je pružio našim gledateljima i korisnicima jedinstveno iskustvo. Integrirali smo TV i digitalne medije, i pritom okupili čitave obitelji ispred malih i velikih ekrana. Zahvaljujemo gledateljima, suradnicima i partnerima na podršci u postizanju ovog iznimnog uspjeha i svakako čestitke svim dobitnicima. Nova TV s posvećenošću nastavlja predvoditi inovacije na tržištu, konzistentno jačajući povezanost s našom vjernom publikom“.

Čestitke dobitnici nagrade pristižu i iz Citroëna, odakle je Edita preuzela ovaj vrijedni zgoditak. „Hvala na ovoj prilici prvo Novoj TV da sudjelujemo u ovako kreativnom projektu kao što je bio ovaj nagradni natječaj. U salonu Citroëna imali smo priliku i čast dodijeliti krasan crveni C3 Aircross Editi koja će, vjerujemo, imati puno sretnih kilometara s njim“, poručuje Hrvoje Grbac, brand direktor Citroëna.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju