Serija snimljena prema istinitoj priči...

U raskošnoj vili uređenoj u kolonijalnom britanskom stilu živi imućna obitelj u kojoj još uvijek vrijede tradicionalna pravila orijentalnog istoka.

Njihov najmlađi član Ferit teži izgradnji života po svom ukusu, dok ga koče strogi obiteljski zahtjevi. Igrom sudbine, sreća mu se možda nasmiješi kad susretnete buntovnu i atraktivnu Sejran, a njegov djed upravo u njezinoj obitelji vidi priliku da obuzda svog samovoljnog unuka. Tako počinje radnja popularne turske serije 'Zlatni kavez' koju će gledatelji od 29. svibnja imati prilike pratiti na Novoj TV.

O seriji:

Iz pera etabliranog turskog scenarista Mehmeta Barisa Gungera na ekrane Nove TV stiže sjajna dramska serija 'Zlatni kavez' koja je dosad u Turskoj postigla veliki uspjeh i pridobila brojne obožavatelje. U seriji pratimo obitelj Korhan čiji je član mladi Ferit koji svojim životnim stilom ljuti obitelj, a najviše djeda Halis-agu.

Djed ga odluči oženiti djevojkom iz Gaziantepa za koju se Ferit ne želi oženiti, ali ako želi zadržati život na visokoj nozi ne smije odbiti poslušnost djedu. Pronalazak odgovarajuće mladenke posao je Halis-agine najstarije snahe, Ifakat. Iznenađenje koje će se dogoditi u Gaziantepu na prošnji Sune, koja je odabrana kao mladenka za obitelj Korhan, utjecat će i na Sunu i na njezinu sestru Sejran koja će suprotno svojoj volji završiti u braku s Feritom.

Sejran nakon svadbe dolazi u Istanbul i pokušava se naviknuti na način života Korhanovih i uklopiti se u novu obitelj. Halis-aga pak ima novi plan za Ferita.

Novu tursku seriju 'Zlatni Kavez' pratite od 29. svibnja u programu Nove TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju